Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 septembrie 2020. Taurii au nevoie de mai multă libertate

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 septembrie 2020. Taurii au nevoie de mai multă libertate

De: Madalina ManoleMarie Călin 15/09/2020 | 21:51
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 septembrie 2020. Taurii au nevoie de mai multă libertate
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 septembrie 2020. Taurii au nevoie de mai multă libertate

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Taur au nevoie de mai multă libertate și independență.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au idei foarte bune, originale, ingenioase la locul de muncă. Unii nativi au parte chiar de idei despre cum să-și îmbunătățească veniturile într-o manieră nonconformistă din activitățile pe care le desfășoară. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec șe aduce multă eficiență și determinare în rezolvarea sarcinilor. Stare de sănătate bună.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de fel și fel de coștientizări despre propria persoană, dar mai ales despre modul în care-și organizează timpul liber. Vor mai multă libertate, în primul rând profesională și apoi sentimentală. Unii nativi au idei despre cum să-și pună în practică un talent într-un mod ingenios. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să acorde mai multă atenție copiilor, dacă sunt părinți. Cei mici au mare nevoie de ei în această zi pentru a-și rezolva ceva, pentru a înțelege ceva.

Citește și: Horoscop săptămânal 14 – 20 septembrie 2020. Fecioarele au parte de șanse și oportunități

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot fi surprinși să-și descopere o altă viziune despre trecut, despre rădăcinile lor. În urma unor analize pe care unii nativi le fac, pot să-și înțeleagă mai bine emoțiile sau, cel puțin, dintr-o altă perspectivă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce idei inspirate celor care vor să-și redecoreze casa.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac pot fi surprinși de veștile pe care le pot auzi astăzi, fie de la prieteni, fie legate de un proiect în care sunt implicați. Nu va fi vorba de vești neplăcute, cât stimulante pentru ei. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce foarte multă sclipire, originalitate în discursuri, dialoguri, interviuri, ședințe. Astăzi, Racii vor spune adevărul într-o manieră foarte înțeleaptă și atentă.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot avea momente de sclipire referitoare la bani, la îmbunătățirea și stabilitatea situației financiare. Unii nativi vor descoperi din ce direcție le pot veni mai mulți bani și se vor orienta către descoperirea zonei. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce multă intuiție și inspirație financiară. Bine ar fi să nu o irosească.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă foarte mult de propria persoană, de viața personală, de sănătatea lor, de gândurile lor. Nativii simt nevoia unei curățenii, atât la propriu, cât și la figurat. Simt să se debaraseze de gânduri învechite și principii nefolositoare, dar mai alesde prejudecăți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține pe cei care fac modificări și reamenajări în locuință. Unii nativi pot primi vești neașteptate din străinătate.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot să-și echilibreze niște gânduri analizându-și rădăcinile unor frici și temeri. Nativii pot fi surprinși de ceea ce le trece prin cap și de aceea ar fi bine să exploreze profunzimile propriilor lor idei. Cumva trebuie să se desprindă de ceva din trecutul lor pentru a evolua, poate de un atașament financiar sau emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate stimula amintirile, le poate aduce în minte persoane din trecut, poate foști parteneri sentimentali.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot fi foarte surprinși de atitudinea unor prieteni sau de o situație prin care trece partenerul de viață. Nativii, pe de altă parte, pot avea idei ingenioase și revoluționare despre cum să-și pună în practică un proiect pe care îl au abia născut sau chiar nedemarat. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce multă inspirație și ingeniozitate astăzi.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător continuă să facă miracole profesionale și să dea ce au mai bun în ei la locul de muncă sau pentru a-și atinge un obiectiv profesional. Nativii au parte de aprecieri neașteptate din partea unor colegi și au parte de idei nonconformiste despre cum să se facă mai practici și mai eficienți. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține în bifarea activităților din program și în atingerea unor țeluri profesionale.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi surprinși plăcut de atitudinea persoanei iubite, mai aexcat de niște principii și mentalități pe care aceasta și le expune sau cu care este de acord în privința relației. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a face curățenie printre idei, mentalități și mai ales printre prejudecăți.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor realiza (sau așa ar trebui) că niște atașamente materiale pot sta în calea liniștii lor interioare. Poate fi vorba și de frici care-i împiedică să ia decizii profesionale sau de temerea de a pierde un bun material, un bun de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce unora niște idei destul de înțelepte despre cum să-și îmbunătățească viața de cuplu, fie din prisma intimității, fie din prisma finanțelor comune.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2020

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de dialoguri suprinzătoare, neașteptate în cuplu. Unii nativi pot să-și expună dorința de libertate și independență într-un mod foarte pragmatic, care să fie acceptat și înțeles de partener. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că nevoia unora de a avea o relație îi poate face să facă declarații mult prea mărețe și greu realizabile.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă....
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...