Acasă » Cancan » I-a “combinat” nevasta și i-a spart casa, iar CANCAN.RO are detalii în exclusivitate. Întâlnire de gradul 0 între Natanticu și Augustin Viziru! Ce și-au putut spune…

I-a “combinat” nevasta și i-a spart casa, iar CANCAN.RO are detalii în exclusivitate. Întâlnire de gradul 0 între Natanticu și Augustin Viziru! Ce și-au putut spune…

De: Andreea Negoiță 26/03/2023 | 23:40

În urmă cu 12 ani, Augustin Viziru divorța de Oana Mareș, după ce afla că blondina îl înșela chiar cu prietenul său apropiat, Cosmin Natanticu. De atunci, nici unul dintre protagoniști nu a mai dorit să vorbească despre acel moment rușinos. Recent, însă, în timpul unui interviu acordat, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, fostul concurent de la „America Expressa dezvăluit în ce relații mai este acum cu amicul pe care l-a trădat, cândva.

Au fost ani la rând precum frații, împărtășind pasiunea pentru actorie, dar și o prietenie ce părea să fi trecut testul timpului și al încrederii.

Augustin Viziru și-a prins soția în casa prietenul său bun, Cosmin Natanticu

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Augustin Viziru și Cosmin Natanticu au fost extrem de apropiați, însă relația lor s-a transformat într-una de dușmănie, după ce fratele lui Lucian Viziru și-a prins soția acasă la prietenul lui cel mai bun și a făcut un iureș de zile mari, după care a decis să divorțeze.

„Sunt foarte orgolios de felul meu. Uită-te puțin la Natanticu. Tu ai putea să ai ceva sexual cu el? Eu niciodată nu m-aș fi dus acolo să mă expun, mai ales că am meseria pe care o am. Natanticu a fost și la noi acasă, stăteam împreună în pauzele de masă”, declara Augustin Viziru la momentul respectiv.

De atunci, cei doi actori au refuzat să mai vorbească vreodată despre acel episod. Acum fiecare este căsătorit, la fel și femeia pe care cândva au împărțit-o, Oana Mareș. Într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, Cosmin Natanticu a dezvăluit faptul că el și fostul său prieten sunt în relații ceva mai bune acum, semn că au îngropat securea războiului, iar Augustin a trecut peste acea mare trădare. Mai multe informații vă invităm să citiți în interviul de mai jos.

CANCAN.RO: Ce mai faceți voi, familia Natanticu? Când vă vom vedea, din nou, la TV?

Cosmin Natanticu: N-am avut multe oferte, dar recent am dat un casting pentru un serial la Antena 1 și așteptăm să ne dea un răspuns. Va fi un nou serial de comedie. Nu știu dacă pot să dau detalii, dar mai vor să facă un nou reality show, în care aș fi eu și Lizy, dar nu pot să zic mai multe pentru că se lucrează la asta.

(Citește și: ASIA EXPRESS I-A FĂCUT PE NATANTICI SĂ APRECIEZE MAI MULT MÂNCAREA! ELIZA ȘI COSMIN AU DAT IAMA ÎN SUPERMARKET ȘI AU PLECAT ÎNCĂRCAȚI)

CANCAN.RO:  Ar fi un reality show gen Survivor?

Cosmin Natanticu: Nu, este de cupluri.

CANCAN.RO:  Dar ai mai merge la o emisiune precum este Survivor?

Cosmin Natanticu: La Survivor niciodată în viață mea. Eu sunt vai de viața mea la partea aceasta legată de fizic, nu aș avea cum să fac față. Survivor este mult mai dur decât Asia Express. Pe vremea când eram în Asia, te puteai duce să cerșești ca să mănânci ceva. Eu am făcut foamea, am slăbit șapte kilograme, în zece săptămâni. Dar n-am simțit-o, pentru că era adrenalina aia. La America Expres, dacă m-ar suna mâine, m-aș duce, pentru că a fost cea mai tare experiență din viața mea. Pe deasupra, am fost cu Lizy și a fost super bine, ne-am descoperit mult unul pe celălat. A fost excepțional. Și m-aș duce oricând într-o emisiune de acest gen, dar la Survivor nu, sub nicio formă! Plus că, nici nu știi cu cine nimerești, tot timpul sunt caractere diferite, care se ceartă pe acolo.

 (Vezi și: COSMIN ȘI ELIZA NATANTICU, ÎN DOLIU! S-A STINS DIN VIAȚĂ DIN CAUZA UNEI BOLI INCURABILE: „ESTE O ZI FOARTE TRISTĂ”)

CANCAN.RO:  Ce-i drept, tu nu te-ai certat cu nimeni de când ești persoană publică. Am putea rememora, însă, episodul mai puțin plăcut cu Augustin Viziru…

Cosmin Natanticu: Dar eu nici atunci nu m-am certat cu el. Recent, chiar am și jucat cu Augustin într-un film, alteori ne-am întâlnit și pe la castinguri, prin oraș.

CANCAN.RO:  Să înțelegem că v-ați împăcat? Sunteți din nou prieteni?

Cosmin Natanticu: Da, dar nu suntem chiar prieteni, nu ieșim la bere seara. Nu mai suntem cum am fost. Dar suntem amici, colegi, ne salutăm atunci când ne întâlnim, vorbim. Nu există pică între noi, tensiuni.

CANCAN.RO:  Să intrăm în mai multe detalii? 

Cosmin Natanticu: Hahaha, nu, ajunge (n.r: rade). Mai bine revenim la filmări. Despre emisiuni sunt planuri, discuții, dar deocamdată nu este nimic concretizat. Însă nu este nicio problemă, am mai mult timp pentru mine și pentru soție. Anul trecut am avut foarte multe proiecte legate unul de altul, am fost foarte mult plecat, mi-am dorit enorm să îmi reiau turneele de stand up, împreună cu Andrei Ciobanu, matinalul de Kiss FM, îl știe toată lumea.

CANCAN.RO:  Aveți turnee și în străinătate?

Cosmin Natanticu: Am avut în primăvară, după ce m-am întors din vacanță, am fost zece zile în Anglia și o să mai urmeze. Mi-aș dori să mă axez mai mult pe România. Am spectacole în fiecare lună, în diferite orașe din țară.

CANCAN.RO:  Ce este mai profitabil din punct de vedere financiar? Televiziune, actorie? Stand-up?

Cosmin Natanticu: Aici lucrurile sunt cu dus și întors. Atunci când apari la televizor, îți crește nivelul de notorietate. Oamenii văd ce fel de om ești, văd că îi amuzi, și atunci vin la spectacole. Dacă nu apari la TV, atunci lucrurile se desfășoară puțin mai greu. Din fericire și online-ul ăsta ajută din ce în ce mai mult.

(Nu rata: COSMIN NATANTICU FACE BANI FRUMOŞI DIN STAND-UP COMEDY. CÂŢI LEI COSTĂ UN BILET LA SHOW-URILE EX-CONCURENTULUI ASIA EXPRESS)

Cosmin Natanticu: “Mie îmi place să vorbesc, nu să ascult”

CANCAN.RO:  Există această modă a podcastului. Nu îți faci și tu unul?

Cosmin Natanticu: Am avut un podcast cu Tetelu, în pandemie. După aceea am colaborat cu Codin Maticiuc și cu Anghel, în podcastul “La mijloc”, însă, în perioada aceea, aveam foarte multe filmări și nu ne mai potriveam programul. Ca să fiu total onest, nici nu mă prea atrage ideea de a fi moderator. Eu nu prea știu să ascult, mie îmi place să vorbesc mai mult decât invitatul, și lumea se supără, spune că „lasă-l pe ăla să vobească că de aia l-ai chemat”.

CANCAN.RO:  Destul despre carieră. Acum urmează ultima întrebare. Pe când un copil?

Cosmin Natanticu: Vă dați seama că veți afla imediat, dacă se va întâmpla. Am discutat despre asta, ne dorim, lucrăm. Dar nu suntem disperați, nu mergem prin doctori, nu ne gândim la fertilizare în vitro sau alte operațiuni de genul acesta. Avem încredere în Dumnezeu că dacă ne este menit să devenim părinți, atunci vom deveni.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...