Ilie Năstase a câștigat primul proces cu Poliția Rutieră. Avem detalii!

Autor: I.D.
Publicat: 07/11/2018 | 22:50

Lovitură de teatru în procesul dintre Poliția Rutieră și legenda tenisului românesc.(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Ilie Năstase a câștigat prima rundă cu autoritățile. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, detalii de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: EL E ȘMECHERAȘUL CARE A PUS MÂNA PE FIICA CELUI MAI CUNOSCUT MILIONAR DIN ROMÂNIA!)

În luna mai a acestui an, Ilie Năstase a fost implicat într-un mare scandal cu Poliția. A fost încătușat după ce oamenii legii l-au prins băut la volan și a refuzat să îi fie recoltate probe biologice. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Marele tenismen nu a depus, însă, armele. Cu toate că, între timp, s-a ”lecuit” de condus, fostul lider mondial ATP pare mai hotărât ca niciodată să-și caute dreptatea. (NU RATA, AICI: IUBITUL A PĂRĂSIT-O DEFINITIV PE FOSTA VEDETĂ A PROTV-ULUI ȘI A ”PUNCTAT” DEJA LA DUBLU!)

După ce fostul mare jucător de tenis a declarat război Poliției și a deschis mai multe acțiuni în instanță,  se bucură de o primă victorie.(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)  Ilie Năstase a câștigat primul proces cu Poliția Rutieră.

În urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au admis modificarea unuia dintre procesele verbale pe care oamenii legii le-au întocmit în urmă cu câteva luni și astfel sancțiunea pe care fostul sportiv a primit-o se transformă într-un simplu avertisment. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU FLORIN BUSUIOC DUPĂ CE A FĂCUT INFARCT)

Ce spun magistrații

”Soluția pe scurt: Admite, în parte, plângerea contravențională. Modifică procesul-verbal de contravenție seria PBY nr. 0173004 din data de 16.05.2018, încheiat de intimată, în sensul înlocuirii sancțiunii amenzii aplicate prin actul atacat, cu sancțiunea avertismentului.

Atrage atenția petentului asupra pericolului social al faptei săvârșite și îi recomandă să respecte dispozițiile legale. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București”, se arată în decizia magistraților. 

Ilie Năstase a câștigat primul proces cu Poliția Rutieră

Ilie Năstase s-a lecuit, a renunțat la mașină

„Vreau să le mulţumesc poliţiştilor pentru că astfel o să fiu în formă la picioare. E sănătos. Nu mai am nevoie nici de maşină, nici de scuter. (Cum câștigi bani rapid) O să-mi iau o tricicletă”, a declarat Năstase, imediat după incident. (NU RATA, AICI: PEPE NU S-A MAI PUTUT ABȚINE ȘI… CE I-A FĂCUT RALUCĂI ÎNTR-UN RESTAURANT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

  

Citește și...