Imagini INGROZITOARE surprinse in Romania! Mai multi cai abandonati pe strazi se hranesc din gunoaie! Vezi unde se intampla

Publicat: 06/01/2015 | 13:09
Imagini INGROZITOARE surprinse in Romania! Mai multi cai abandonati pe strazi se hranesc din gunoaie! Vezi unde se intampla

Imagini ingrozitoare din comuna Floresti, din judetul Cluj. O clujeanca a publicat pe Facebook o serie de fotografii in care un cal abandonat de stapan de hraneste dintr-un tomberon.

Mai multi locuitori din Floresti sunt revoltati de ce se intampla in comuna lor. Acestia dau vina pe primar si spun ca proasta administrare a fondurilor a facut ca astfel de imagini sa devina normal.

“De 3 ani comuna Floresti este de izbeliste. In ultima vreme am vazut la tv ca au e invazit de sobolani. Ferma de pui din centru impute toata comuna. Cai, caini, ulite fara iluminat, fara trotuare, masini bara la bara”, se plange un utilizator al site-ului stiridecluj.ro.

cal

Mai mult decat atat, 5 cai abandonati se hranesc de trei zile cu ce gasesc prin gunoaie.
“De 3 zile sunt 5 caluti in Florenti langa muzeul apei. Nimeni nu a venit la ei in aceste zile. Este foarte frig, cauta mancare in gunoaie. Cum ii putem ajuta?”, a scris femeia care a surprins imaginile horror.
 

D.C.