IMAGINI SCANDALOASE la Vama. Pana si copiii se uita la ei! Nudistii au intrecut deja orice masura!

Publicat: 10/07/2015 | 12:11

Statiunile romanesti de pe litoral aproape de frontiera cu Bulgaria au ramas "ultima reduta" pentru nudisti. Exhibitionistii nu au nici o jena sa stea goi-pusca, la soare, fara sa le pese ca ii privesc copiii!
 

Pana acum vremea a fost perfecta pentru o incursiune pe litoralul romanesc, iar amatorii de senzatii tari au ales un coltisor mai ferit privirilor indiscrete pentru practicarea nudismului. Plajele de nudisti se mai afla inca la marginea statiunilor Vama Veche si 2 mai, dar nu sunt intr-atat de ferite incat sa nu atraga atentia persoanelor care nu sunt incluse in acest “grup” si mai ales, a copiilor.

nudisti

“CANCAN.ro” a obtinut imagini explicite cu mai multi turisti care se bronzeaza in costumul lui Adam, la marginea plajei de la Vama Veche.

nudisti

Nu conteaza ca sunt femei sau barbati, textilele, nu exista pe ei, lipsa oricaror haine, inclusiv costumul de baie, fiind de altfel definitia nudismului.

nudisti

Asta nu ar fi o problema in care fiecare face ce vrea cu conditia sa nu deranjeze pe altcineva. Aici este de fapt problema, pentru ca “plajele pentru nudisti” exista numai in virtutea obiceiului locului, si nu au fost ingradite sau semnalizate intr-un fel de primarie.

nudisti

Asa cum se poate vedea in imaginii, turistii lipsiti de inhibitii locuiesc chiar intr-un cort amenajat pe malul marii, venind la mare chiar si cu copiii minori, care se uita curiosi catre “goliciunea” practicantilor de nudism.

(M.N.)

Citește și...