Imagini strigatoare la Cer! Ce au facut mai multi nudisti, chiar in fata copiilor, pe plaja in statiunea 2 Mai!

Publicat: 21/07/2014 | 15:42

Vara inseamna pentru toata lumea soare si mare. Pentru unii, insa, se pare ca nimic mai conteaza atunci cand se afla in concediu pe litoral. Mai multi nudisti s-au bronzat in pielea goala, fara sa le pese catusi de putin de copiii aflati langa ei.

Sodoma si Gomora, ar striga credinciosii. Un bronz natural si fara “dungi” ar spune cei mai liberi in gandire. Indiferent de partea carei tabere ne situam, cu totii suntem de acord cu un singur lucru: ce se vede in imagini este parca prea mult!

Un barbat si doua femei au facut plaja dezbracati, fara sa se uite ca in jurul lor erau mai multi copii
Un barbat si doua femei au facut plaja dezbracati, fara sa se uite ca in jurul lor erau mai multi copii

Nudismul nu mai este o noutate pentru nimeni si nici nu mai reuseste sa socheze asa usor, intrucat de ani buni adeptii acestui tip de “expunere la plaja” se bronzeaza in voie in anumite locuri de pe litoralul romanesc, bine cunoscute de oricine. Insa, de data aceasta parca nu au mai tinut cont de nimic.

La un moment dat, un barbat s-a oprit sa filmeze intreaga scena
La un moment dat, un barbat s-a oprit sa filmeze intreaga scena

CITESTE SI

Fara jena si fara chiloti in fata copiilor, la plaja! Vezi ce efecte teribile are asupra celor mici nudismul!

Istoria se repeta in fiecare an la Vama Veche: tatuatul care a speriat o plaja intreaga! Barbatul s-a dezbracat in fata copiilor

La o ora la care plaja era plina ochi, cativa nudisti au renuntat la orice fel de inhibitii si si-au expus intimitatile de fata cu toata lumea. Fara sa tina cont ca sunt copii in jurul lor, care pot oricand sa le vada “rusine” sau ca exista persoane care s-au oprit sa ii filmeze. Nimic nu i-a putut opri din a-si da jos toate hainele si a se relaxa pe nisipul fierbinte, chiar acolo, in mijlocul celor care se bucurau de soare cu slipul si sutienul la locul lor si se uitau socati la ei.

Copii se balaceau la cativa metri de adultii care se relaxau dezbracati la malul marii
Copii se balaceau la cativa metri de adultii care se relaxau dezbracati la malul marii

Nu s-au rusinat nici macar atunci cand un domn trecut de prima tinerete, care se afla pe plaja cu sotia, s-a oprit pret de cateva minute bune sa ii filmeze. Parca nevenindu-i sa creada ce vede dinaintea ochilor, acesta a scos aparatul si a inceput sa inregistreze totul. Nici el, dar nici nudistii nu banuiau, insa, un singur lucru: intreg episodul era filmat de paparazzii CANCAN.ro, iar acum il va vedea o tara intreaga.

A.D.

Citește și...