Imaginile pe care le vor șterse! Ce făceau Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Loredana Chivu în cluburi pentru 300 de lei

Publicat: 11/04/2019 | 10:56

În prezent, Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Loredana Chivu, dar și alte foste asistente TV și modele de la noi câștigă mii de euro și își pot îndeplini aproape orice dorință extravagantă. În trecut însă, ele câștigau mult mai puțini bani… 300 sau 400 de lei și își desfășurau activitatea mai mult în cluburi de noapte. Fotografiile incendiare de atunci au rămas, iar unele dintre vedete le-ar vrea șterse.

Citește și: Nu este banc! Ce studii are, de fapt, Daniela Crudu

Ce făceau Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Loredana Chivu în cluburi pentru 300 de lei

Anii au trecut… iar acum, unele dintre divele de la noi au propriile afaceri, care au profituri destul de bune. Bani fac și din reclame, contracte de imagine și emisiuni de televiziune. Totuși, când au intrat în lumea showbizului românesc, ele își câștigau existența bifând apariții pe catwalk-urile din cluburile din București și nu numai. În timpul prezentărilor de modă, unde de multe ori au defilat în costume de baie minuscule sau lenjerii intime sexy și provocatoare, ele atrăgeau privirile și cu mișcările lascive.

Citește și: Poze cu Bianca Drăgușanu dezbrăcată, pe un site de escorte din Paris. “1.500 de euro pe noapte”

Bianca Drăgușanu (37 de ani), Monica Gabor (31 de ani), Daniela Crudu (29 de ani), Marina Dina (32 de ani), Loredana Chivu (28 de ani), Sânziana Buruiană (35 de ani), Laurette (35 de ani) și Simona Trașcă (38 de ani), Andreea Spătaru, Gina Pistol (37 de ani) Rosse Marie Florescu (40 de ani), Nicoleta Luciu (38 de ani), Roxana Ungureanu, Ilinca Vandici (32 de ani), Andreea Tivadar, Roxana Ionescu (33 de ani) și fostele iubite ale lui Irinel Columbeanu: Florentina Salalidis și Anca Chebac sunt doar câteva dintre vedetele care au avut apariții HOT în cluburile de noapte în perioada dintre 2008-2010.

Citește și: Rosse Marie Florescu, printre vedetele din România care au recunoscut că au făcut sex oral

La prezentările de modă de atunci, make-up artistul Adrian Pescariu avea un rol important, el reușind să dezbrace chiar și cele mai mofturoase vedete. Printre acestea se numără și Monica Gabor, care era căsătorită pe atunci cu afaceristul soția lui Irinel Columbeanu. Frumoasa vedetă își negocia foarte bine onorariul și primea sume mai mari în comparație cu unele dintre dive care se mulțumeau şi cu 100 de euro. Potrivit unor surse din cadrul clubului Princess din Regie, acolo unde au avut loc toate aceste prezentări, vedetele câștigau între 300-400 de lei pe seară, relatează click.ro.

Citește și...