Implicata intr-o retea de PROSTITUTIE, o prezentatoare TV a ajuns pe mainile procurorilor!

Publicat: 27/03/2015 | 10:14
Implicata intr-o retea de PROSTITUTIE, o prezentatoare TV a ajuns pe mainile procurorilor!

Implicata intr-un dosar de prostitutie, Aura Poteraşu, prezentatoarea matinalului de la TVR, a decis să părăsească postul public şi să iasă din presă.

Anuntul a fost facut de ea, chiar pe contul de socializare, fara a ada insa prea multe detalii. despre parasirea postului.

Aura Poterasu

„Dragi prieteni, dimineaţa de mâine (joi) e ultima în care ne vedem la ştiri! Nu am de gând să dau prea multe detalii despre ieşirea mea din TVR şi din presă. Zic doar că sunt în asentimentul colegilor jurnalişti care, rând pe rând, s-au retras – din această instituţie sau din altele. Cei cu care am reuşit să mai povestesc în ultima perioadă ştiu că îmi doresc de mai mult timp un drum pe cont propriu. Îmi doresc competiţie, mize şi să risc! Vreau să mă bucur de energia şi tinereţea mea, să învăţ lucruri noi! Şi să mă bucur în continuare de oameni (mereu alţii, mereu altfel). Vă mulţumesc tuturor celor care aţi înţeles ce şi cât îmi poate capul şi m-aţi ajutat să-mi canalizez util energia, în proiecte frumoase. Plictisitorilor şi autosuficienţilor care doar mi-au mâncat ficaţii, nu le mulţumesc!”, a scris ea pe contul de socializare.

Citeste si

Jurnalista TVR Aura Poterasu, legaturi nepotrivite cu o retea de prostitutie de lux! Primarul sectorului 3 era client stabil!

Prezentatoarea era foarte bine vazuta de la Directia Stiri a fost implicata intr-un dosar de prostitutie de lux, in care s-au pronuntat deja mai multe condamnari la inchisoare!

 L.L

Citește și...