Încă o lovitură pentru Simona Halep » Turneul de la Montreal amânat pentru 2021!

Autor:
Publicat: 12/04/2020 | 17:17
Încă o lovitură pentru Simona Halep » Turneul de la Montreal amânat pentru 2021!

Încă o lovitură pentru Simona Halep și implicit pentru iubitorii „sportului alb”. Unul din turneele preferate ale fostului lider WTA, „Rogers Cup” a fost amânat. Românca, învingătoare la Montreal în 2016 și 2018 își fixase în acest an ca target câștigarea trofeului.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Programat în perioada 7-16 august, turneul feminin de tenis de la Montreal, a fost amânat până în 2021, din cauza pandemiei de coronavirus.

„La începutul crizei provocate de COVID-19 am sperat că situația se va remedia în timp util pentru a putea organiza acest turneu așa cum era plănuit în calendar. Dar, cu durere în suflet, trebuie să anunțăm că decizia luată de autorități, pe care o înțelegem, ne obligă să anulăm competiția. Vom lucra intens la organizarea turneului din 2021”, a declarat Eugene Lapierre, directorul turnelui.

Decizia a fost luată în urma solicitării guvernului provinciei Quebec de anulare a evenimentelor sportive şi culturale până la sfârşitul lunii august.

„Înţelegem că aceasta a fost o decizie dificilă şi aşteptăm cu nerăbdare să ne întoarcem la Montreal în 2021″, a precizat Lapierre.

Directorul turneului a precizat că era „foarte dificilă” o reprogramare a competiţiei în toamna acestui an, ca urmare a desfăşurării succesive a Openului Statelor Unite (31 august – 13 septembrie) şi a turneului de la Roland Garros, amânat pentru perioada 20 septembrie – 4 octombrie, din cauza pandemiei de Covid-19. Turneul „Rogers Cup” se dispută alternativ la Montreal şi Toronto, fiecare dintre cele două oraşe canadiene găzduind pe rând un turneu WTA şi altul ATP.

Din cauza pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume, tenisul profesionist a fost suspendat cel puţin până la data de 13 iulie.