Incendiu la mall-ul Afi Cotroceni din Capitală! Degajări de fum în zona magazinelor cu mâncare

Publicat: 10/11/2018 | 23:12
Incendiu la mall-ul Afi Cotroceni din Capitală! Degajări de fum în zona magazinelor cu mâncare

Un incendiu de mici dimensiuni a avut loc, sâmbătă seară, într-un spațiu din zona tehnică a mall-ului Afi Cotroceni din Capitală, anunță reprezentanții complexului, care precizează că au fost degajări de fum în zona magazinelor cu mâncare, însă nimeni nu a fost rănit. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Reprezentanții mal-ului Afi Cotroceni din București transmit că incendiul nu s-a propagat și a fost stins imediat. (VEZI ȘI: A MURIT TÂNĂRUL ARS ÎN INCENDIUL DIN PIATRA NEAMȚ. AZI AR FI ÎMPLINIT 28 DE ANI)

“În această seară, în jurul orei 20.30, într-un spațiu din zona tehnică aflată la parterul centrului comercial AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta nu s-a propagat și a fost stins imediat. Zona unde a fost sesizat incidentul nu este una în care clienții AFI Cotroceni au acces. Menționăm că preț de câteva secunde au fost degajări de fum în zona food court. Spațiul a fost aerisit imediat, sistemele de ventilație au eliminat fumul rapid”, a declarat Andra Grigorescu, marketing manager AFI Cotroceni, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Nicio persoană nu a avut de suferit în urma acestui incident, iar pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate, activitatea fiind reluată în mod normal, mai precizează oficialii. Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov nu au fost sesizați să intervină. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Un alt incendiu a avut loc în Vrancea

O cisternă cu trei tone de motorină a luat joc, pe o stradă din județul Vrancea. Pompierii au intervenit pentru stingerea focului. Pompierii au intervenit vineri dimineaţă în comuna Nănești din județul Vrancea pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două tractoare si o remorcă cisternă în care ar fi aproximativ 3 tone de motorină. (VEZI ȘI: VIDEO. INCENDIU DE PROPORŢII LA UN DEPOZIT DE DEZMEMBRĂRI AUTO DIN CRAIOVA)

Incendiul este unul violent cu mare degajare de fum, însă nu e risc de propagare, autovehiculele cuprinse de foc fiind în câmp, în localitatea Năneşti, judeţul Vrancea, potrivit news.ro. Pentru stingerea incendiului, au fost mobilizate 3 autospeciale de stingere incendii cu apă şi spumă de la ISU Vrancea, 2 maşini de la ISU Galaţi, o ambulanţă SMURD şi o maşină de la SVSU Năneşti

Citește și...