Incident neplacut! Charlize Theron si Sean Penn, nevoiti sa explice autoritatilor ca nu l-au maltratat pe fiul actritei

Publicat: 15/11/2014 | 21:27
Incident neplacut! Charlize Theron si Sean Penn, nevoiti sa explice autoritatilor ca nu l-au maltratat pe fiul actritei

Charlize Theron si Sean Penn au fost nevoiti sa le explice autoritatilor ca fiul actritei, Jackson, in varsta de 2 ani, nu a fost maltratat, dupa ce, in timp ce se aflau la un picnic, copilul a inceput sa tipe, iar cineva a chemat politia.

Charlize Theron, fiul sau adoptat, Jackson, si Sean Penn au vrut sa petreaca un picnic linistit in familie, insa ziua lor nu s-a terminat tocmai placut. Jackson, in varsta de 2 ani, a inceput sa tipe, iar persoanele care se aflau in jurul lor au chemat politia, intrucat au crezut ca baiatul este maltratat, informeaza gala.fr.
Scena a avut loc joi, la Santa Clarita, in California.

Potrivit tmz.com, autoritatile au sosit destul de repede la locul incidentului si au constatat ca Charlize Theron si Sean Penn nu i-au facut niciun rau copilului. Jackson nu avea nicio problema, totul fusese doar un capriciu al baietelului.

sean

O femeie care se afla in apropiere si care a si apelat la 911 (serviciile de urgenta din SUA, n.r.) a vrut sa filmeze incidentul, insa Charlize Theron nu i-a permis. Politia a venit la timp, cat sa nu izbucneasca un scandal pe aceasta tema intre actrita si femeia in cauza.

Charlize Theron si Sean Penn au o relatie romantica de aproape un an, insa ei sunt buni prieteni de peste 18 ani, iar, in curand, acestia ar urma sa se casatoreasca. Potrivit unor surse apropiate celor doi, Sean Penn, in varsta de 53 de ani, si Charlize Theron, in varsta de 38 de ani, vor adopta un copil la scurt timp dupa casatorie.

sean

Sean Penn a trecut prin doua casnicii – cu cantareata Madonna, din 1985 pana in 1989, si cu actrita Robin Wright, din 1996 pana in 2010. Sean Penn are, impreuna cu fosta sa sotie Robin Wright, doi copii – Dylan, in varsta de 23 de ani, si Hopper, in varsta cu 20 de ani.

Charlize Theron a avut la mijlocul anilor ’90 o relatie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 pana in 2001, o relatie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a inceput apoi o relatie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alaturi de care a jucat in filmele „Trapped” (2002) si „Head in the Clouds” (2004). Cei doi actori s-au despartit in ianuarie 2010, dupa aproape noua ani petrecuti impreuna.

Sursa: Mediafax