INCREDIBIL! Ce a ajuns sa faca Monica Gabor pentru iubitul ei, Mr Pink!

Publicat: 04/09/2014 | 08:13

Monica Gabor este dispusa sa faca orice sacrificiu pentru a-si multumi iubitul. Mai nou, fosta doamna Columbeanu s-a pus cu burta pe carte si a invatat limba chineza.

In aproximativ un an, Monica Gabor a invatat limba engleza si este fericita ca ii poate spune „Te iubesc”, lui Mr.Pink, chiar in limba lui. Fosta doamna Columbeanu a luat lectii chiar de la celebrul chinez. A invatat culorile, sa ceara mancare si putina gramatica, in limba chineza.

Monica Gabor

 

De mai bine de trei ani, Moni se iubeste cu Mr. Pink, reusind de-alungul timpului sa-l surprinda cu multe dovezi de dragoste. Cel mai nou gest, este ca de dragul lui, vedeta a invatat sa vorbeasca in cihineza.

Citeste si

ULTIMA ORA! Monica Gabor s-a intors in Romania! N-o sa-ti vina sa crezi cum arata dupa un an de SUA

Adevarul motiv al divortului de Monica Gabor. Irinel Columbeanu spune, in sfarsit, ce a facut-o pe sotia lui sa nu-l mai doreasca

I-a facut mamei sale, pomana de un an

In luna august anul trecut, mama Monica Gabor a plecat dintre noi in urma unui accident stupid. Veronica Bulai a mers sa viziteze Pestera Polovragi, iar un bolovan s-a desprins din munte, subit, femeia gasindu-si astfel sfarsitul. Zilele trecute a avut loc pomana de un an de la moartea Veronica Bulai, la Bacau, motiv pentru care Monica si Ramona au revenit in tara.

L.L

Citește și...