Acasă » Exclusiv » Imagini cutremurătoare cu Fane Vancică în timp ce umilește și bate cu cruzime o femeie! Interlopul este filmat de mai mulți indivizi în timp ce dă fără milă

Imagini cutremurătoare cu Fane Vancică în timp ce umilește și bate cu cruzime o femeie! Interlopul este filmat de mai mulți indivizi în timp ce dă fără milă

De: Mircea Tudose 29/08/2022 | 23:03

În spațiul online au apărut imagini de o cruzime uluitoare. Interlopul Fane Vancică bate și umilește o femeie ca în Evul Mediu, în timp ce este filmat de alți indivizi care participă pasiv la evenimente. CANCAN.RO menționează că publică acest video considerând că este încălcată grav demnitatea umană și cere autorităților să se autosesizeze! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Interlopul Fane Vancică (nepotul lui Dănuț Vancică) zis ”Fane al lui Marina”, după numele mamei (sora lui Dănuț și a lui Lică), s-a erijat în ultima perioadă ca fiind vedetă TikTok, iar rolul de infractor a trecut în plan secund.

Live-urile și postările sale de pe platforma de socializare au devenit rapid virale, acesta ajungând într-un timp foarte scurt un soi de ”rege” al TikTok-ului din România. 

(VEZI ȘI: INTERLOPUL FANE VANCICĂ A FOST ARESTAT. A FĂCUT LIVE PE TIKTOK, ÎN TIMP CE ERA BĂGAT ÎN MAȘINA JANDARMERIEI)

Fane Vancică lovește fără milă o femeie (Foto: captură video)

În ciuda faptului că Fane Vancică a spus în mai multe rânduri că nu vrea să mai facă scandal, în această seară au apărut imagini video cutremurătoare cu acesta. Interlopul umilește și bate cu cruzime o femeie fără apărare. 

Fane Vancică, filmat în timp ce comite violențe greu de descris

Acesta îi dă picioare în cap, în stomac și în spate și aruncă cu apă și gheață din frapieră pe ea, în timp ce o înjură și o pune să stea în patru labe. În timpul abuzurilor, Vancică este filmat și urmărit de mai multe persoane prezente în cameră, care nu iau nicio măsură și participă pasiv la evenimentele șocante. 

(CITEȘTE ȘI: RĂZBOI ÎNTRE CLANURILE MAFIOTE ÎN BUCUREȘTI! FANE VANCICĂ I-A RUPT DINȚII DIN GURĂ ȘI L-A ÎNJUNGHIAT DE MAI MULTE ORI ÎN PICIOR PE FIUL LUI SILE CAMATARU! MIHĂIȚĂ BALINT ȘI-A ÎNGHIȚIT LIMBA ȘI A FOST LA UN PAS DE MOARTE, FIIND SALVAT ÎN ULTIMUL MOMENT)

În cadru îndepărtat, pe canapea, par să se afle și doi copii. Dacă se va dovedi a fi așa, minorii riscă să fie încredințați spre creștere autorităților statului, iar părinții să fie decăzuți din drepturi.

Fane Vancică, în timp ce agresează o femeie fără apărare (Foto: captură video)

Din păcate, legislația din România spune că o astfel de acțiune nu se consideră infracțiune decât dacă victima depune plângere la Poliție. Rămâne de văzut dacă tânăra bătută și umilită de Fane Vancică va apela la autorități sau nu.

Reporterii CANCAN.RO vor urmări acest subiect cu maximă atenție și vor lua reacții de la organele abilitate, cu atât mai mult cu cât ”actorul” principal este o persoană cu influență imensă pe rețelele sociale.

„Vor să mă bage în puşcărie ăştia”

Fane Vancică a intrat în live pe TikTok la ora 23:00 și a spus:

„A venit momentul să postez acest filmuleţ, oameni frumoşi, pentru că în momentul în care ajungi prea sus şi oamenii intervin la cerşeală sau cum spun ei, e puţin spus pentru mine cerşeală pentru că nu vreau să bat în nimeni, dar sunt singurul om în România care într-o zi fac câte un milion de vizualizări.

Nu contează vizualizările alea, doar contează faptul că mă iubeşte lumea prea mult şi pentru mine contează foarte mult.

Fane Vancică lovește fără milă o femeie (Foto: captură video)
Fane Vancică își umilește victima (Foto: captură video)

Vă mulţumesc la toţi oamenii care mă urmăriţi, la toţi oamenii care mă susţineţi, vă mulţumesc la toţi în mare, egal şi pentru ăia care îmi dau un tap tap.

Vă mulţumesc mult de tot, dar am intrat să fac acest filmuleţ să vă spun că la ora 11 intrăm live. Da? Pentru că Fane Vancică ştiţi că nu vă las niciodată în viaţa mea. Vă iubesc! Vor să mă bage în puşcărie ăştia, dar nu pot. O să vă spun mai multe. Sau dacă pot, există lege pentru fiecare. Îmi asum orice”.

Vancică își cere scuze: „Nu ştiu dacă aţi observat că eram beat, nu luasem nici pastilele, eram vai de capul meu”

Ulterior, Fane Vancică și-a recunoscut public fapta, a spus că a făcut-o din gelozie și își prezintă scuzele:

„Cred că şi duşmanii mei se uită la mine. Haideţi încă 700 de oameni să facem 10.000 de oameni şi să vorbim. Până atunci, nu spun nimic. Eu zic să daţi un share să auziţi adevărul. Vai ce urmează… nu vă daţi seama. Asta e valoarea lui Fane Vancică. 

Haideţi să înceapă discuţia. În primul rând, vreau să îmi cer scuze faţ de soţia mea, de Maria. Îmi iubesc prea mult soţia, îmi iubesc prea mult copiii ca să nu îmi cer scuze.

Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei, mai are şi o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare, am iubit-o foarte mult pe fata asta, am respectat-o foarte mult.

Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed, m-am luat de ea.

Am ajuns acasă şi ne-am certat. Nu ştiu dacă aţi observat că eram beat, nu luasem nici pastilele, eram vai de capul meu. Vreau să îi spun că îmi cer mii de scuze. Într-o furie de gelozie s-a întâmplat. Încă o dată îmi cer scuze faţă de Mihaela şi faţă de copiii ei”.

Explicațiile lui Vancică

Interlopul a găsit și o explicație pentru faptul că imaginile au fost făcute publice.

„De ce a ajuns Bujilă să facă toate chestiile astea? Păi, bă, Bujilă, pe data de 13.05.2021 eram la tine în casă, cu nevasta ta cu Oana. Ai înţeles? 

Da. Am trăit cu nevasta lui Bujilă, cu Oana pe data de 13.05 eram în casă la el, eram cu nevasta lui şi el are camere în casă, Oana iartă-mă, ştiu că îţi fac discuţii.

Iartă-mă, nu am vrut să se ajungă aici. Nu am vrut! Nu e de acum, e de ani de zile. Ea îmi plăteşte tot pe unde mă duc, ea mă ţine, că nu fac nicio infracţiune. Ea mă ţine, Oana.

Toţi banii lui Bujilă îi ia şi mi-i dă mie. Păi ce să facă cu Bujilă, uitaţi-vă puţin la mine cum arăt.

Filmarea aia e de luni de zile, oamenii mei frumoşi. Fata aia şi acum e cu mine. Şi acum ţin la ea, o iubesc. Am un respect deosebit. Fata aia mi-a dat de toate. Fata aia mi-a dat tot”, a mai spus Vancică în live-ul de pe TikTok.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mircea Tudose a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Cu numeroase citeste mai mult
Parteneri
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața:...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă. Cum face bani tânăra superbă
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar fi ajuns în semifinala Românii au talent: „E mafie acolo! I-ați tăiat aripile unui înger de copil! Rușine!”
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar...
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:...
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din Cluj-Napoca a precizat cu ce se confruntă: „Situația era a unui pacient cu septicemie”
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Medicii trebuie să îi stabilească tratamentul în orele următoare
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Mihaela Bilic spune ce să faci cu mâncarea de la Paști. Așa vei evita risipa și vei economisi bani
Mihaela Bilic spune ce să faci cu mâncarea de la Paști. Așa vei evita risipa...
Scapi de muște fără bătăi de cap, cu această soluție simplă. Oricine o poate face acasă
Scapi de muște fără bătăi de cap, cu această soluție simplă. Oricine o poate face...
UNGARIA nu a mai rezistat. A luat decizia la care NIMENI nu s-ar fi așteptat
UNGARIA nu a mai rezistat. A luat decizia la care NIMENI nu s-ar fi așteptat
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Mirel Rădoi îl concurează pe Țiriac. Antrenorul are un garaj de milioane
Mirel Rădoi îl concurează pe Țiriac. Antrenorul are un garaj de milioane
BANC | ”E prima oară când fac asta”
BANC | ”E prima oară când fac asta”
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: Unele nu ştiu limita
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
Florin Piersic are septicemie. Medicii din Cluj trag un semnal de alarmă: „Situația sa este gravă”
Florin Piersic are septicemie. Medicii din Cluj trag un semnal de alarmă: „Situația sa este...
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader și pistă de biciclete
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader...
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane o fac și care poate distruge hainele
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane...
×