Ioan Carmazan rupe tacerea despre moartea lui Sergiu Nicolaescu: „Mie nu mi-a spus niciodata ca ar vrea sa fie incinerat”

Publicat: 10/01/2013 | 17:47
Ioan Carmazan rupe tacerea despre moartea lui Sergiu Nicolaescu: „Mie nu mi-a spus niciodata ca ar vrea sa fie incinerat”

Regizorul Ioan Carmazan a vorbit despre moartea bunului sau prieten, Sergiu Nicolaescu.

Ioan Carmazan a marturisit ca nu a stiut niciodata ca regizorul Sergiu Nicolaescu ar dori sa fie incinerat.

„Mie nu mi-a spus niciodata ca ar vrea sa fie incinerat, dar toti din jurul lui stiau asta. Oricum, daca Dana a spus ca asta a fost dorinta lui sunt convins ca asa e. Noi am purtat negocieri cu reprezentantii Bisericii pentru a putea sa ii facem o slujba.

Au intervenit oameni mari ai statului, dar nu s-a putut deloc. Nici macar acel raspopit despre care s-a vorbit nu a fost acolo. Am vorbit cu unul, dar nu a vrut sa vina. Nu stiu de ce.

Patru ore am negociat cu reprezentantii BOR si nu am reusit sa obtinem nimic. Urna cu cenusa a ajuns la Dana acasa”, a declarat scenaristul pentru Antena 1.

Cat despre urna cu cenusa regretatului regizor, Ioan Carmazan spune ca exista posibilitatea sa fie depusa la Targu Jiu:  „E posibil ca urna sa ajunga la Targu Jiu, sau la Bellu, acolo unde se odihneste mama lui. Crucea si coroanele au mers la Buftea, acolo unde domnul Sarbu ii va face 100% o statuie”.

Mai mult, acesta a vorbit si despre relatia lui Sergiu Nicolaescu cu Dana.

„In ziua in care s-a casatorit, eu am aflat de la radio ca a facut acest lucru. Sergiu era un personaj de care nu te puteai apropia. Foarte putini oameni au reusit sa faca acest lucru. Eu stiu ca ei s-au cunoscut pe un platou de filmare, ea lucra la o revista. Nu aveam cum sa-l intreb cine este doamna”, a mai spus scenaristul.

Citește și...