Acasă » Exclusiv » Ioana Filimon e pregătită să renunțe la burlăcie! Detalii despre bărbatul care a cumințit-o. „Este iubitor și îmi oferă atenție!

Ioana Filimon e pregătită să renunțe la burlăcie! Detalii despre bărbatul care a cumințit-o. „Este iubitor și îmi oferă atenție!

De: Mihaela Anita 01/10/2021 | 18:05

De când a câștigat titlul de Miss România, Ioana Filimon a pus pe jar inimile multor bărbați din țară. Cu toate acestea, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu a avut mereu noroc în dragoste și în trecut a trăit o adevărată dramă din cauza unui fost iubit. În exclusivitate pentru cititorii CANCAN.RO, focoasa brunetă a mărturisit că a răsărit soarele pe strada ei și că este pregătită să facă pasul cel mare alături de actualul său partener.

Ioana Filimon are planuri mari! Focoasa brunetă nu vrea doar să câștige competiția de la Kanal D în care participă, ci este pregătită să își pună „pirostriile” cu bărbatul care i-a furat inima și care o susține necondiționat. Pentru CANCAN.RO, fosta Miss România a scos la iveală detalii neștiute despre cel care o face fericită și ne-a vorbit despre planurile sale.

Ioana Filimon își dorește să devină mamă, să se căsătorească și, mai curând decât am fi crezut, să se mute la casă. Acum este femeie de afaceri și are două cafenele alături de iubitul ei. Cei doi se înțeleg foarte bine și pe plan profesional, motiv pentru care bruneta plănuiește să își extindă afacerile. Până atunci, însă, Ioana Filimon se concentrează la maximum pentru a câștiga competiția la care participă în momentul de față.

(NU RATA: IOANA FILIMON, DESPRE CRIZA DE GELOZIE FĂCUTĂ DE IUBITUL EI CÂND A VĂZUT-O ÎN IPOSTAZELE INCENDIARE ALĂTURI DE JADOR)

Ioana Filimon, în gala emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ioana Filimon: „La 40 de ani mă văd cu doi, trei copii”

„Nu mai contează ce a fost în trecut, prezentul este cel mai important. Am alături un om care este foarte atent cu mine. Îmi place foarte mult că este iubitor și îmi oferă atenție, deși eu îl sufoc. Vreau să îi fiu alături și să îi respir aerul (râde). Sunt posesivă, dar ne place să fim alături unul de celălalt, ne completăm. Din moment ce suntem împreună, am luat în considerare o relație pe termen lung.

Îmi doresc să rămân alături de el pentru tot restul vieții. Nu am pornit pe un drum dacă nu am fost convinsă că îl duc până la capăt. Ne-am mutat împreună și ne place, nu ne certăm pentru chestiuni casnice, mărunte. Avem discuții legate de pisică.

La 40 de ani mă văd locuind într-o zonă caldă, cu doi, trei copii și cu o bonă sau cu mama alături. Mă văd liniștită și fericită, asta contează. Acum stăm într-un apartament care are o curte mică, dar ne dorim să ne mutăm la casă și deja am început demersurile în acest sens. Mie îmi plac libertatea, natura și vreau o casă și pentru a-mi adăposti animăluțele. Sper ca în zece ani să avem deja un lanț de cafenele în cât mai multe orașe din țară”, ne-a declarat Ioana Filimon.

(VEZI ȘI: IOANA FILIMON ȘI IUBITUL, GESTURI CONTROVERSATE, PE ȘEZLONG)

Ioana Filimon dorește să își extindă afacerea și în alte orașe

Miss România spune adevărul: câte operații estetice are, de fapt?

Ioana Filimon este recunoscută drept o vedetă „transparentă”, care nu ascunde nimic. Astfel, am întrebat-o la ce intervenții chirurgicale de-a lungul timpului și ce a determinat-o să ia această decizie, dar și cum a ajuns să se simtă frumoasă și să conștientizeze calitățile pe care le are. În premieră pentru CANCAN.RO, Miss România a dezvăluit că are o singură operație, de augmentare mamară.

„Am ajuns la concluzia că sunt frumoasă după ce toată lumea din jur mă îndemna să mă uit în oglindă. Apoi, există fete în jurul meu care merg la medicul estetician și își măresc buzele, astfel încât să arate ca mine. Atunci am realizat că nu ar trebui să fie un complex, ci un motiv de mândrie, un atu. Eu am spus de mai multe ori că nu am nicio intervenție la nivelul feței. Atât nasul, cât și buzele sunt de la mama natură. Singura operație estetică pe care o am este cea de augmentare mamară”, ne-a mai mărturisit Ioana Filimon.

(CITEȘTE ȘI: IOANA FILIMON ȘI-A PREZENTAT BURTICA DE GRAVIDĂ ÎN CADRUL EMISIUNII ”BRAVO, AI STIL! CELEBRITIES”)

Ioana Filimon în platoul unei emisiuni TV

„Prețul ca să ajung unde mi-am dorit nu a fost unul mic”

Totodată, vedeta a vorbit și despre experiența „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ne-a mărturisit care este planul cu ajutorul căruia și-a propus să câștige. De altfel, Ioana Filimon a dezvăluit detalii neștiute din perioada în care nu era cunoscută de publicul larg și a scos la iveală modalitatea prin care a ajuns „pe sticlă”.

„Prețul ca să ajung unde mi-am dorit, pe sticlă, în fața telespectatorilor, nu a fost unul mic. Am plecat de acasă, din Timișoara, din confortul familiei, m-am rupt de prieteni. Am ajuns într-un oraș mare, eram percepută ca o provincială și toți mă dădeau la o parte. M-am zbătut mult, am avut parte de multe nopți nedormite, mult stres, am bătut la ușile televiziunilor ca să mă observe cineva.

Nu regret deciziile pe care le-am luat pe plan profesional. Nu simt că este târziu că m-am lansat în afaceri acum. Am o afacere cu iubitul meu, este vorba despre două cafenele. Totul s-a întâmplat la momentul potrivit, în curând ne vom extinde.

Nu cred că banii sunt cei mai importanți când îți alegi o ținută. Dacă ai haine de firmă, sunt de o calitate superioară, dar provocarea este să creezi un styling din piese achiziționate din magazine mass-market și să le faci să pară scumpe. Să pui pe tine haine scumpe nu e mare șmecherie, înseamnă că ai noroc la bani (râde). Port și haine ieftine, nu provin dintr-o familie cu bani, înțeleg valoarea banului. Dacă dau câteva sute de euro pe un lucru, le dau cu cap și, în general, pe bijuterii.

Am împlinit 30 de ani în luna august. Nu vreau să schimb ceva la mine, mi-aș dori doar să fiu puțin mai reținută, când comentez ținutele colegelor mele, de pildă. Așa sunt eu și în viața reală, când am ceva de spus, spun. Mă văd măritată și cu copii. Să duc la bun sfârșit acest proiect și m[ pun pe treabă, ne-a mai precizat Ioana Filimon, râzând, în încheiere.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa FOTO: Instagram.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...