Ion Dichiseanu, sănătos şi voios din spitalul de la Cluj: „Patul îl folosesc în alte scopuri, cu femei, nu pentru boală”

Publicat: 19/11/2012 | 22:26
Ion Dichiseanu, sănătos şi voios din spitalul de la Cluj: „Patul îl folosesc în alte scopuri, cu femei, nu pentru boală”

 

 

 

Actorul a suferit o intervenţie chirurgicală, săptămâna trecută, la Instititutul de Urologie şi Transplant Renal din Cluj Napoca.

Lui Ion Dichiseanu, în vârstă de 79 de ani, i s-au îndepărtat mai multe pietre de la rinichi şi cu această ocazie, actorul şi-a făcut şi o serie de investigaţii medicale.

Vizitat la Cluj de reporterii emisiunii CANCAN TV, difuzată de luni până joi, de la ora 22.00, doar la Acasă, Dichiseanu era într-o formă de zile mari.

„Sunt bine, sănătos. Mă simt excelent. Cel târziu poimâine părăsesc această garsonieră superbă.

Nu stau la pat, deoarece patul îl folosesc în alte scopuri, cu femei, nu pentru boală”, a mărturisit vedeta.

Maestrul povesteşte că după înmormântarea lui Iurie Darie a început să aibă nişte înţepături, iar fiica lui, Ioana, l-a convins să sune la medic.

Astfel, a ajuns împreună cu ea la Cluj, a intrat în sala de operaţie şi totul a decurs perfect.

„Când Ioana a aflat că trebuie să stau trei, patru zile, ea a plecat înapoi la Bucureşti, dar ne auzim zilnic la telefon. Mă aşteaptă acasă cu chiftele”, a mai spus Ion Dichiseanu.

 

Ana Tepsanu

Citește și...