Iubita lui Dani Oțil, surprinsă topless! Ipostaza HOT în care apare Gabriela Prisăcariu

Publicat: 12/02/2019 | 13:12

Iubita lui Dani Oțil a incendiat Instagramul, după ce “a scăpat” o poză în care apare topless! Like-urile au curs încă din primele secunde de la postarea modelului, iar prietenii virtuali i-au făcut o mulțime de complimente datorită trupului impecabil pe care îl are. Imaginea HOT în care apare Gabriela Prisăcariu a fost chiar și pe gustul cârcotașilor.

Citește și: Dani Oțil, vrei să o faci geloasă pe iubita ta?! Poziția sexy în care a fost surprins prezentatorul alături de o antrenoare de fitness HOT

În fotografia în care iubita lui Dani Oțil apare topless, ea apare în timp ce stă într-o parte, are pantaloni cu pieptar tip salopetă, care îi lasă la vedere posteriorul și lenjeria intimă. Când a fost făcută imaginea, Gabriela Prisăcariu și-a acoperit sânii cu ajutorul mâinii stângi în care are o mănușă de box.

“Frumos posterior”, “ Evident! 🖤”, “Maria, ne apucăm și noi de box?”, sunt trei dintre mesajele lăsate de susținătorii ei pe Instagram.

Citește și: Iubita lui Dani Oțil rupe tăcerea: „Să nu vă mai întrebaţi de ce mi se spune Miss Funduleţ”

Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai admirate și, în același timp, controversate concurente de la “Supermodels by Cătălin Botezatu”. De alfel, după participarea la emisiunea-concurs, frumoasa vedetă a rămas în relații bune cu celebrul designer. Drept dovadă este o poză făcută publică de ea la finalul anului trecut când a pozat topless alături de creatorul de modă român. În dreptul imaginii sexy, ea a scris mesajul: “#newin #campaign #viggobycatalinbotezatu #blinddate #blackfriday #november #luckyone #enjoy” și i-a etichetat pe Cătălin Botezatu și pe fotograful care a făcut poza.

Citește și...