Iubitul top-model e topit după Lili Sandu! A pupat-o pe furiş într-o librărie, iar noi am ”capturat” momentul!

Publicat: 28/12/2016 | 00:29

Lili Sandu iubeşte din nou şi este fericită că are lângă ea un bărbat extrem de atent! Silviu Tolu este îndrăgostit nebuneşte de artistă şi nu se poate abţine să nu o alinte nici măcar atunci când se află în public.

Lili Sandu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu manechinul de talie mondială Silviu Tolu. Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, i-a surprins pe îndrăgostiţi la o partidă de shopping în mall.
Au trecut în revistă rând pe rând magazinele, iar dacă artista s-a oprit să tragă o privire la hainele pentru bărbaţi, Silviu a tras-o rapid într-o librărie unde au poposit câteva minute bune. Manechinul a analizat rând pe rând mai multe cărţi, însă nu a uitat nicio clipă de iubita lui.
Îndrăgostit până peste capt de Lili Sandu, la un moment dat, tânărul s-a apropiat de ea şi a sărutat-o protector pe creştetul capului.

Fericit că are lângă el o iubită atât de înţelegătoare, Silviu Tolu o alintă cu un sărut pe creştet
Fericit că are lângă el o iubită atât de înţelegătoare, Silviu Tolu o alintă cu un sărut pe creştet

Lili Sandu şi Silviu Tolu îşi petrec cea mai mare parte a timpului în Sua, acolo unde fiecare dintre ei au proiecte.  Model internaţional, acesta petrece mult timp al New York, în timp ce iubita sa încerca să-şi facă o carieră pe Coasta de Vest, în însoritul Los Angeles. Cei doi îndrăgostiţi se răsfaţă în vacanţe de lux. Ei au vizitat împreună şi Turcia, anul trecut, sau Cuba.
Silviu Tolu este cel mai de succes model masculin român, fiind inclus în TOP 100 cele mai influente modele ale lumii de către revista CLIENT, pe poziţia 28. Cunoscut pentru cele 6 campanii principale consecutive ale brandului GUESS, modelul a realizat de asemenea campanii pentru branduri precum LONGCROFT, Garnier şi DRYKORN. În plus, este şi blogger.

Citește și...