Kamara (Alb-Negru) si sotia lui sunt impietriti de durere de când au aflat că actorul Cristian Grigorescu s-a inecat

Publicat: 17/08/2013 | 20:58
Kamara (Alb-Negru) si sotia lui sunt impietriti de durere de când au aflat că actorul Cristian Grigorescu s-a inecat

Kamara si sotia lui, Oana, sunt impietriti de durere de când au aflat că prietenul lor Cristian Grigorescu s-a inecat in apele Mării Negre.
 

Desi Cristian a fost dat dispărut incă de ieri, toată lumea spera intr-o minune. Astăzi insă, când trupul lui a fost găsit fără suflare, sperantele rudelor, apropiatilor si familiei s-au năruit.

Printre cei care si-au exprimat regretul pe internet se numără si Kamara, dar si sotia lui, Oana. Acestia sunt pur si simplu consternati de faptul că prietenul lor s-a inecat.

oana kamara

„Oamenii dragi din viata noastra pleaca la un moment dat, fara voia lor, iar lipsa lor ne sugruma sufletele.Ramai mut in fata vietii, a sortii, a vointei superioare noua.Realizezi ca absenta oamenilor dragi va deveni permanenta, nu te vei mai bucura decat de amintirea unor clipe frumoase.Ramane regretul…Ramai cu bine, Cristian Grigorescu, omul nostru drag!„, este mesajul pe care sotia solistului l-a lăsat pe Facebook.

„Un baiat cu un suflet curat si frumos ne paraseste fizic, dar ramane pentru totdeauna in sufletele noastre. Sa te aiba Bunul Dumnezeu in paza Sa”, a scris si Kamara pe reteaua de socializare.

C.V.
 

Citește și...