Acasă » Exclusiv » Kanye West și Kim Kardashian sunt la ”cuțite” din nou! ”Ai încercat să îmi răpești fiica și m-ai acuzat că mă droghez!”

Kanye West și Kim Kardashian sunt la ”cuțite” din nou! ”Ai încercat să îmi răpești fiica și m-ai acuzat că mă droghez!”

De: Cristian Blanuta 10/02/2022 | 14:59

Divorțul anului! Așa a fost numită despărțirea dintre Kim Kardashian și Kanye West, în februarie 2021, atunci când ”jumătatea” rapperului a depus actele. Un mariaj de șase ani și o relație de opt s-au încheiat surprinzător atunci când Kim nu a mai putut suporta ca soțul ei să se mute, an de an, dintr-un stat în altul. Părea o încheiere de comun acord a relației, în care fiecare și-a spus supărările. Dar mediatizatul cuplu avea s-o țină din scandal în scandal. Ultimul l-a avut în prim-plan pe Kanye, care a amenințat că-l bate pe iubitul fostei lui soții, dar a și acuzat-o pe Kim că i-a dat voie fiicei lor să posteze pe TikTok. CANCAN.RO are detaliile unei povești de dragoste îmbrățișată de un întreg mapamond, dar finalizată vijelios.

Kim Kardashian (41 de ani) depunea actele de divorț pe 19 februarie 2021, după un mariaj de șase ani cu celebrul rapper Kanye West (44 de ani). Opt ani de iubire, dintre care șase cu verighetele pe degete, s-au risipit! Patru copii, două fete și doi băieți, North West, Saint West, Chicago West și Psalm West, au rămas în grija celor doi părinți care nu se mai înțeleg.  Kim avea să izbucnească, la un moment dat, în lacrimi și să povestească, într-o emisiune, ce a fost în sufletul ei atunci.

„Pur și simplu nu mai pot face asta. De ce încă sunt blocată în locul ăsta? El pleacă și se mută într-un alt stat în fiecare an. Trebuie să rămân cu el pentru a ne crește copiii împreună. Este un tată grozav, s-a descurcat minunat până acum”, spunea Kim.

(CITEȘTE ȘI: KIM KARDASHIAN, GAFĂ URIAȘĂ DE ZIUA SURORII SALE. AMUZATĂ, KOURTNEY KARDASHIAN A PUBLICAT IMAGINILE RUȘINOASE)

Kim Kardashian și Kanye West sunt în divorț, dar abia acum a început adevăratul scandal între ei (Foto: profimediaimages.ro)

”Cred că el merită pe cineva care să-i suporte fiecare mișcare, să-l urmeze peste tot. Eu nu pot să fac asta. Ar trebui să aibă o soție care îi susține orice mișcare, care călătorește cu el. Eu nu pot. Mă simt ca o ratată, e al treilea mariaj. Vreau doar să fiu fericită”, au curs vorbele vedetei care se împarte între actorie, modeling și televiziune.

Au început scandalurile după despărțire! Kim și Kanye se acuză reciproc

Doar că timpul nu a lucrat deloc în favoarea lor. Au apărut scandalurile. Kim l-a acuzat pe fostul ei soț că o urmărește, în timp ce rapperul a amenințat, prin versuri, la un moment dat, că-i va bate iubitul.

”America te-a văzut încercând să îmi răpești fiica de ziua ei naștere fără să îmi spui adresa. Ai trimis paza în interiorul casei ca să mă joc cu fiul meu, apoi m-ai acuzat că am furat, a trebuit să fac un test antidrog după petrecerea lui Chicago, pentru că m-ai acuzat că mă droghez”, a tunat Kanye West.

Tot el a acuzat-o că s-a sărutat chiar în fața lui cu noul ei iubit, Pete Davidson. „Dumnezeu m-a salvat să mă prăbușesc doar ca să-i pot tăbăci fundul lui Pete Davidson”, este, de altfel, un vers din piesa „Eazy”, lansată în ianuarie de Kanye și The Game.

(NU RATA: KIM KARDASHIAN A PRIMIT O LOVITURĂ CRUNTĂ DIN PARTEA LUI KANYE WEST: “ÎNAINTE SĂ SOLICITE DIVORȚUL, EL ȘI-A SCHIMBAT NUMĂRUL”. DECIZIA INCREDIBILĂ LUATĂ DE RAPPER)

Kim Kardashian și Kanye West s-au acuzat reciproc, după ce s-au despărțit (Foto: profimediaimages.ro)

Iar ultimul scandal a plecat de la o postare pe TikTok. Kanye West a acuzat-o pe Kim că i-a permis fiicei sale să publice clipuri pe rețeaua de socializare TikTok. Rapperul nu a ezitat să-i scrie un mesaj tăios fostei sale soții. „De vreme ce suntem în divorț, vreau să știu ce trebuie să fac cu privire la fiica mea, care apare pe TikTok împotriva voinței mele?”, a scris el pe rețelele de socializare.

Kim Kardashian și fiica ei, North, au un cont comun de TikTok, unde împărtășesc cu fanii filmulețe despre viața lor, dar fără consimțământul lui Kayne.

La acuzele fostului soț, Kim avea să reacționeze. „Nevoia constantă a lui Kanye de a mă ataca în interviuri și pe rețelele de socializare este de fapt mai dureroasă decât orice TikTok creat de North. În calitate de părinte și de principala persoană care are grijă de copii, fac tot posibilul să o protejez pe fiica noastră, permițându-i în același timp să își exprime creativitatea în mediul pe care și-l dorește cu supravegherea unui adult – pentru că asta îi aduce fericire”, a fost replica lui Kim.

Cine sunt Kim Kardashian și Kanye West

Kim Kardashian a devenit celebră în 2007, când a participat la un reality show despre familia ei. „Keeping up with the Kardashians” a rămas unul dintre cele mai populare seriale ale genului. Ulterior, Kim Kardashian a avut succes și în afaceri, în diverse domenii, de la o aplicație pentru telefoane, până la cosmetice. Revista „Forbes” îi estimează averea la 780 de milioane de dolari.

Kim Kardashian și Kanye West au fost căsătoriți șase ani și au patru copii (Foto: profimediaimages.ro)

Kanye West a fost, timp de peste 15 ani, una dintre cele mai mari vedete ale muzicii rap, dar a avut un succes enorm și ca designer de modă. Inițial, fan al fostului președinte Donald Trump, care l-a primit și la Casa Albă, rapperul și-a anunțat apoi, anul trecut, propria sa candidatură la Președinție. Nu a reușit, însă, să se înscrie în cursă, în toate statele din America.

Kanye West și Kim au demarat divorțul anul trecut, în februarie, după un mariaj care durează din anul 2014. Au împreună 4 copii: North, Saint, Chicago și Psalm. După despărțire, Kanye West a cumpărat o casă în valoare de 4,5 milioane de dolari chiar lângă imobilul în care locuiesc acum Kim Kardashian și actualul ei iubit, Pete Davidson. Kanye West a compus chiar câteva versuri despre actuala situație a triunghiului amoros în care se află, versuri redate în piesa „Eazy”. Atenția lui Kanye este centrată pe divorț, pe care îl califică drept cel mai „tare” din istorie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul a fost mutat la SPITALUL 9! De ce au luat medicii decizia de a-l duce la NEBUNI
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul a fost mutat la SPITALUL 9! De ce au luat...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat din povestea noastră”
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...