Kim Kardashian apariție șocantă în plină zi. Cum a ieșit îmbrăcată pe stradă

Publicat: 10/06/2019 | 18:28

O prezență mereu controversată, Kim Kardashian părea să-și fi dezvoltat un simț estetic minunat, însă de curând, soția lui Kanye West a dat-o în bară. Mai exact, fără să-i pese de eventualele critici, aceasta a ieșit îmbrăcată în haine mulate, însă rezultatul final nu a fost pe placul tuturor.

Zilele trecute, Kim Kardashian a ieșit în oraș alături de una dintre surorile ei, Khloe. Ei bine… vedeta a tăiat respirația tuturor datorită ținutei sale.

Kim deține haine și accesorii de sute de mii de dolari, se îmbracă de cele mai multe ori în așa fel încât să-și scoată anumite părți ale corpului în evidență, iar de această dată a ales să poarte o bluziță minusculă, care îi scotea bustul generos în evidență și o pereche de pantaloni mulați. În timp ce mergea, Kim trăgea de bluzița minusculă, semn că privirile trecătorilor o incomodau.

Kim Kardashian studiază ca să devină avocat

La 38 de lei, Kim Kardashian a dezvăluit în cadrul interviului oferit revistei VOGUE, pe coperta căreia va apărea luna viitoare, că studiază ca să devină avocat. Mai mult, cursurile le-a început de aproape un an și doar apropiații și plănuiește să dea examenul de admitere în barou în anul 2022.

“Mi-am spus că vreau să lupt pentru oamenii care și-au plătit datoria față de societate. (…) Iar dacă voi cunoaște mai multe lucruri în acest domeniu, voi putea să fac mai mult”, a declarat Kim Kardashian într-un interviu pentru Vogue, pe a cărei copertă apare în luna mai.

În prezent, soția lui Kanye West face un stagiu într-un cabinet de avocatură din San Francisco și nu urmează cursurile unei facultăți de drept. În statul american California este legal ca cineva să devină avocat fără să absolve o facultate în domeniu, iar stagiul divei se va întinde pe patru ani, relatează jurnaliștii de la ELLE. Vara aceasta, ea va da un examen care îi va permite să își continue studiile în acest domeniu pentru următorii trei ani.

Kim Kardashian a mărturisit în timpul declarațiilor că a ajuns la această hotărâre după ce s-a întâlnit cu președintele american Donald Trump, pe care a reușit să îl convingă să o grațieze pe Alice Marie Johnson, o femeie de 63 de ani. Ea era în închisoare de peste 20 de ani, după ce în 1996 a fost condamnată la închisoare pe viață, fără posibilitatea de a fi eliberată condiționat, pentru participare la o vastă reţea de trafic de stupefiante în regiunea oraşului Memphis, potrivit sursei citată mai sus.Donald Trump a decis să o grațieze pe Alice Marie Johnson la o săptămână după ce a primit-o pe Kim Kardashian la Casa Albă, mai exact în iunie 2018.

Citește și...