Kim Kardashian, suspectă de o boală autoimună: „Este atât de înfricoșător. A trebuit să merg la medic…”

Autor: Maria H.
Publicat: 10/09/2019 | 17:56

Vedeta de reality show americană Kim Kardashian a fost anunțată de medici că ar putea suferi de o boală autoimună, lupus, după ce un test de depistare a anticorpilor a ieșit pozitiv, potrivit CNN.

Premiera celui de-al XVII-lea sezon al reality show-ului „Keeping Up with the Kardashians” a expus câteva dintre problemele recente ale lui Kim Kardashian. În vârstă de 38 de ani, actuala soție a cântărețului Kanye West spune că a avut anumite simptome îngrijorătoare, care au determinat-o să facă investigații medicale.

„M-am simțit atât de obosită, am avut stări de greață, iar mâinile mele s-au umflat. Simt, efectiv, că sunt dărâmată”, a relatat aceasta.

Kim Kardashian a ajuns pe mână medicilor

Inițial, Kardashian West a speculat că ar putea suferi de artrită reumatoidă, dar a decis să ceară opinia unui medic profesionist.

„Este atât de înfricoșător. A trebuit să merg la medic și să văd ce se întâmplă, pentru că nu pot trăi așa”, a afirmat Kardashian.

Medicul ei i-a dat informația neplăcută potrivit căreia testele de sânge au relevat anticorpi asociați bolii lupus și artritei reumatoide, vestea lăsând-o pe vedetă în lacrimi.

Potrivit Clinicii Mayo, lupus este o boală autoimună care apare atunci când sistemul imunitar al unei persoane atacă țesuturile și organele, cauzând inflamații.

Medicul lui Kim Kardashian a încercat să o liniștească pe vedetă, spunându-i că există posibilitatea ca testele să fie eronate.

Citește și...