Larisa Drăgulescu s-a logodit! Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu şi-a refăcut viaţa alături de un bărbat mai tânăr! Iubitul ei a cerut-o de nevastă într-un cadru de basm

Publicat: 15/01/2018 | 07:47

Larisa Drăgulescu i-a refăcut viaţa, iar acum este îndrăgostită până peste cap şi este mai hotărâtă ca niciodată să aşeze la casa ei. Recent, ea a fost cerută de nevastă de bărbatul braţele căruia şi-a găsit alinarea. În urmă cu aproximativ 10 ani, Larisa şi Marian Drăgulescu s-au despărţit după un scandal monstru.

Larisa Drăgulescu şi-a găsit fericirea! Recent, vedeta s-a logodit cu bărbatul alături de care vrea să-şi refacă viaţa. Blondina este mai hotărâtă ca niciodată să facă pasul cel mare cât mai curând. Fosta soţie a lui Marian Drăguleascu vrea să îşi oficializeze relaţia cu iubitul mai tânăr cu şase ani, în faţa ofiţerului Stării Civile. Iubitul ei a cerut-o de soţie în Austria, iar ea a spus un „Da” foarte hotărât. Copleşită de emoţii, Larisa a vrut să împărtăşească fericitul moment cu toată lumea şi a postat imagini cu inelul de diamant pe care l-a primit de la iubitul ei. 

 

 

Citește și...