Larisa Iordache a ajuns din nou pe mâna medicilor! Operația a avut loc în Viena

Publicat: 11/09/2018 | 19:20

Larisa Iordache a ajuns din nou pe mâna medicilor. Gimnasta a preferat, de această dată, să se opereze la o clinică privată din Viena. (CÂT CÂȘTIGI DACĂ FACI VIDEOCHAT)

Larisa Iordache a trecut printr-o nouă operație a tendonului ahilian. După două operații nereușite în România, de această dată, gimnasta a preferat să meargă la o clinică privată din Viena acolo unde medicii au făcut tot posibilul să-i rezolve problema de sănătate cu care se confrunta Larisa Iordache. (CITEȘTE ȘI: CALVAR PENTRU LARISA IORDACHE: „DIN PĂCATE, PICIORUL A CEDAT DIN NOU!”)

Federația Română de Gimnastică a publicat imagini cu Larisa Iordache

Sportiva s-a accidentat la încălzire la Campionatele Mondiale de la Montreal din luna octombrie, ea suferind atunci o ruptură de tendon ahilian la piciorul stâng. Gimnasta a fost operată la întoarcerea în ţară, dar problemele nu au dispărut. După intervenția chirurgicală prin care a trecut, Federația Română de Gimnastică a postat câteva imagini pe pagina oficială de Facebook, dar și câteva încurajări pentru Larisa Iordache. (VEZI CUM ÎȚI POȚI LUA APARTAMENT ÎN BUCUREȘTI ÎN 6 LUNI)

Larisa Iordache, din nou, pe mâna medicilor

„A treia oară cu noroc! 🍀 După două intervenții chirurgicale nereușite în România, Larisa Iordache a trecut printr-o nouă operație a tendonului ahilian, de această dată la Viena. Tare, Lari! Sănătate și recuperare rapidă! Alături de tine! 🤗❤️” a fost mesajul postat de Federația Română de Gimnastică. (VEZI ȘI: CUM POȚI CÂȘTIGA 10.000 DE $ LUNAR)

Citește și...