Calvar pentru Larisa Iordache: „Din păcate, piciorul a cedat din nou!”

Publicat: 20/12/2017 | 07:00
Calvar pentru Larisa Iordache: „Din păcate, piciorul a cedat din nou!”

Gimnasta Larisa Iordache a declarat că nu a scăpat de calvarul accidentărilor. Gimnasta a spus că piciorul său stâng a cedat din nou şi a trebuit să fie supusă unei noi intervenţii chirurgicale. 

„Piciorul din păcate a cedat din nou, dar nu-mi pierd speranţa. Domnul doctor mi-a spus că mă voi face bine. Am un tendon mai puternic acum pentru că mi-a luat un pic din muşchiul gambei şi mi-a lipit acolo ca să fie mai puternic. O să fiu ascultătoare, voi respecta pauza recomandată şi voi face recuperare atât cât va trebui. Sper ca totul să meargă uns şi să fie bine. Îmi doresc ca de acum încolo ghinioanele să nu se mai ţină lanţ de mine. Sper ca 2017 să se încheie cu această accidentare, iar 2018 să fie un an cu sănătate şi optimism. Îmi doresc să fiu încrezătoare în mine şi în propriul corp şi să fie din nou totul bine”, a declarat Larisa Iordache.         

Gimnasta a spus că nu ştie încă când va reveni în sală.  

„Deocamdată mi-am luat o pauză. Pentru psihicul meu această nouă accidentare a picat cam ciudat… Am fost un pic dezorientată, nici nu ştiam dacă mi se întâmplă cu adevărat sau e doar un vis. A fost un pic ciudat. Voi reveni în sală cât de repede voi putea pentru a mă antrena”, a mai spus Larisa Iordache.

Sportiva s-a accidentat la încălzire la Campionatele Mondiale de la Montreal din luna octombrie, ea suferind atunci o ruptură de tendon ahilian la piciorul stâng. Gimnasta a fost operată la întoarcerea în ţară, dar problemele nu au dispărut, iar la începutul lunii decembrie a fost supusă unei noi intervenţii chirurgicale. De altfel, ea merge în prezent în cârje.

 

Cristi P.

                                                           

                     

Citește și...