Legăturile lui Mihai Mărgineanu cu Andreea Esca, Loredana Groza și Mihaela Rădulescu. “Am făcut-o lată!”

Publicat: 25/02/2018 | 15:41

Mihai Mărgineanu a acordat un interviu în care a vorbit despre Andreea Esca, Loredana Groza și Mihaela Rădulescu. Artistul a precizat cum le-a cunoscut pe cele trei vedete și prin ce a trecut alături de ele.

Mihai Mărgineanu a precizat că îi este veșnic recunoscător Mihaelei Rădulescu, în principal datorită faptului că a obținut un autograf de la Felix Baumgartner, cu care se mândrește și în prezent. “Cum a făcut ea să zăpăcească un autograf de-al lui Felix Baumgartner? După o ședință foto pe care a făcut-o lângă avionul meu, pe aerodromul de la Strejnic, am rugat-o să ia un autograf de la Felix, pe geaca de pilot a prietenului meu Răzvan Berla – geacă din colecția ‘Stratos’, în momentul în care Felix a sărit din stratosferă. Ea s-a dus la Omul Felix și i-a povestit cum că eu mi-am cumpărat geaca din colecția ce-i poartă numele și, astfel, Omul Felix mi-a dat mie autograful. Pe geaca lui Răzvan! Și mi-a trimis și vreo 5 poze cu situația… La care Răzvan a zis: ‘Cine are autografu’ să păstreze și geaca!’. Și uite așa, am o geacă de mare excepție cu autograful Felix Baumgartner. Mulțumesc, Rădulescu, pentru greșeală!, a spus Mihai Mărgineanu.

Artistul a dezvăluit și un episod memorabil pe care l-a trăit cu Loredana Groza. “Cu ea am făcut-o lată! Eram la Deva, cred, și ea tot insista să ne facem de râs împreună cântând ceva ce nu mai repetasem demult. Noi terminasem! Ea era pe scenă cu toată trupa: cu backing vocal, cu Marin și cu Bogdănel, cu Pancirel și cu câteva dansatoare absolut superbe. Când m-a invitat Loredana pe scenă, chitaristul și basistul meu au intrat cu mine odată… dar pe rol de dansatori. Michele are 148 de kg și 1,95 m, iar Kiba are 90 de kg și 1,60 m! Vă dați seama ce reacție și imagine??? Au intrat în pas de balet, pe vârfuri și cu mânuțele deasupra capetelor, cu toate kilogramele de rigoare și în plus! Am cântat împreună cu Loredana! Eu prost, ea bine!”, a spus Mărgineanu pentru libertatea.ro.

Mihai Mărgineanu are numai cuvinte de laudă la adresa Andreei Esca, pe care, la prima întâlnire, a confundat-o cu o altă prezentatoare de știri. “Pentru mine este ‘steluța-mercedes’ de la PRO TV. Ea și Andi Moisescu. Dar cum e să o vezi pentru prima oară în carne și oase pe Andreea Esca și să te pierzi atât de tare încât să-i spui: ‘Săru’ mâna, doamna Andreea Berecleanu!’? Noroc că are simțul umorului și a crezut că e o glumă… bună, a mai spus Mărgineanu.

Citește și...