Lora va fi mamica! Anuntul facut de cantareata in aceasta dimineata: „Am inceput”

Publicat: 03/01/2015 | 15:29
Lora va fi mamica! Anuntul facut de cantareata in aceasta dimineata: „Am inceput”

Au trecut doar trei luni de la divortul de Dan Badea, dar Lora are ganduri serioase. Cantareata anunta ca vrea sa devina mamica in cel mai scurt timp cu putinta, desi recunoaste ca nu are pe nimeni in momentul de fata.

Ocupata mai mult cu muzica, blondina a cam ignorat viata sentimentala. Desi nu duce lipsa de admiratori si e una dintre cele mai sexy vedete din showbiz, Lora este singura in momentul de fata.

Acest lucru se va schimba in scurt timp, cantareata dand sfoara in tara ca planuieste sa isi gaseasca un „Print” si sa aduca pe lume primul ei copil.

Desti este singura, Lora anunta ca vrea sa nasca un copil in 2015
Desti este singura, Lora anunta ca vrea sa nasca un copil in 2015

Intrebata sambata dimineata, in cadrul unei emisiuni TV, ce isi doreste de la noul an, Lora a oferit un raspuns categoric, dar surprinzator. „Imi doresc foarte tare sa strang niste bani si sa imi construiesc o casuta. Am inceput sa ma gandesc sa fac un copil, sa investesc intr-un business, ca atunci cand voi intalni ‘Printul din povesti’ sa pot sa iau o pauza„, a spus artista.

Vinde apartamentul cumparat cu fostul sot!

Cu cateva luni inainte de casatorie, Lora si sotul ei, Dan Badea, si-au achizitionat un apartament intr-un cartier rezidential, prin credit bancar. Imediat dupa ce au decis sa divorteze, cei doi au si scos apartamentul la vanzare, pentru ca fiecare sa-si recupereze suma investita. Astfel ca socotelile lor nu sunt incheiate definitiv.

B.P