Şi-a „luat” prima misiune după ce s-a întors la bossulică. Cascadorii râsului cu „Săgeata” lui Stelu. „Regele retrocedărilor” l-a pus să-i împodobească bradul la vila de 5 milioane E! Schela era să se răstoarne sub greutatea lui Faur, dar, până la urmă, misiunea a fost dusă la bun sfârşit. CANCAN.ro a filmat peripeţiile şi vi le prezintă în exclusivitate

Publicat: 20/12/2016 | 00:00

Mama lui Fuego are concurenţă serioasă: în prima zi de când a redevenit valetul lui Stelu ANRP (beneficiarul celui mai mare tun la celebrul ANRP de unde a încasat peste o sută de milioane de euro), Alexandru Faur (fostă săgeată a ”Regelui retrocedărilor”), a primit şi prima misiune: să împodobească super-bradul lui bossulică! (SuperPromotia "10 zile de Craciun" pe PARFUMERIA.RO: 10 zile de preturi top pentru ultimele parfumuri si cosmetice, cu livrare....cadou!)

Dacă aţi trecut cumva prin centrul Bucureştiului şi aţi văzut un băiat arătos şi bine lucrat la sală care încearcă să pună un ornament cu stea în vârful unui brad de 5 metri înălţime, ei bine, aflaţi că e acelaşi om cu cel care a cumpărat un teren de 3 milioane de euro de la Elena Udrea. Nu, omul n-a fost un mare milionar şi-a ajuns acum la sapă de lemn, după ce-a băgat toţi banii la păcănele. A fost mereu „săgeata” unui mare boss, un mare milionar, a lui Gheorghe Stelian zis Stelu ANRP.

Şi, chiar zilele trecute, cel mai citit site din România (pe care nu întâmplător vă aflaţi acum) vă spunea că, după o perioadă de separare, Gheorghe ”Stelu” şi al lui Faur, s-au reunit, iar relaţia lor e la fel de plină de scântei ca la început. De scântei din instalaţia de pom, ne-aţi înţeles…

Celebra
Celebra „Săgeată” a primit o misiune demnă de cascadorii râsului de la bossulică!

Casă scumpă casă

Ca să nu credeţi că Alex Faur e vreun fraier, menţionăm că el nu împodobeşte orice brad. Ci chiar bradul din faţa celei mai scumpe vile din Bucureşti. În 2012, Stelu cumpăra o casă de pe bulevardul Kiseleff pe care plătea (ţineţi-vă de podea, dacă aţi căzut deja) 5 milioane de euro. O cumpărase de la RAPPS cu banii de la ANRP (probabil, merge şi rima).Nu ştim cât a costat bradul şi nici cât a costat instalaţia de pom cu care Faur se chinuia să-l înfofolească, dar ne imaginăm că nu e aşa, orice rahat de pom din pădure. Cel mai probabil, bradul lui Stelu este retrocedat de ANRP şi a aparţinut, înainte de asta, unei bătrânici dintr-o familie boierească care a fost silită să renunţe la el pentru un preţ de 1000 de ori mai mic.

(Ana Manole)