Ludovic Orban, într-o ipostază în care niciun politician nu ar vrea să fie văzut

Publicat: 13/07/2018 | 18:45

Ludovic Orban a apărut într-o ipostază în care niciun politician nu ar vrea să fie văzut. (Cele mai bune oferte laptopuri)

În mediul virtual, a apărut o fotografie pe care Ludovic Orban ar vrea cu siguranță să o șteargă. În poză, liderul PNL apare la o petrecere alături de Elena Udrea și fostul ei soț, Dorin Cocoș. Și nu era o petrecere oarecare ci una dată în cinstea lui Adriean Videanu care își serba ziua de naștere. Cei trei se distrau de mama focului, însă ipostaza în care apare Ludovin Orban este una de zile mari și greu de… imaginat!

”Înainte de a deveni bufonul nostru, al tuturor, Orban a fost bufonul familiei Udrea-Cocoș.”, a scris Grupul de Investigații Politice în dreptul imaginii.

Dorin Cocoș și Elena Udrea și-au refăcut viața după divorț

Zbuciumate povești de dragoste a trăit Dorin Cocoș: a divorțat de Elena Udrea, a fost apoi trădat și părăsit de următoarea soție… Afaceristul pare, totuși, să-și fi găsit echilibrul lângă Raluca Miu, cu are o relație de aproape doi ani. Mai mult chiar, tânăra i-a dăruit în martie și un copil lui Dorin Cocoș. Astfel, afaceristul  trăiește a doua tinerețe, alături de iubita lui, Raluca Miu. (Reduceri mari la jocuri PC)

Pe de altă parte și Elena Udrea și-a refăcut viața după divorțul de Dorin Cocoș. Ea trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Alexandrov pe care urmează să-l facă și tătic în câteva luni.

”Micuța o să se nască pe la sfârșitul lunii octombrie. Nașterea e programată între 25 și 30 octombrie. Nașii nu i-am stabilit, încă ne mai gândim. Nu am plănuit nimic legat de botez pentru că nu este sigur dacă Elena rămâne acolo sau se va întoarce în țară”, a declarat Adrian Alexandrov pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Citește și...