Lui Horia Brenciu nu i-a venit sa creada cand si-a vazut colega de platou! Cum a venit imbracata Lili Sandu intr-o emisiune

Publicat: 05/10/2014 | 22:21
Lui Horia Brenciu nu i-a venit sa creada cand si-a vazut colega de platou! Cum a venit imbracata Lili Sandu intr-o emisiune

Lili Sandu a uimit pe toata lumea, duminica seara, cand si-a facut aparitia in platoul unei televiziuni, Colegul sau de platou, Horia Brenciu, nu si-a putut lua nici ochii, nici mainile de pe frumoasa bruneta.

Lili Sandu a venit in platoul emisiunii pe care o prezinta impreuna cu Horia Brenciu intr-o rochie neagra, foarte stransa pe corp, cu un decolteu extrem de adanc. Rochia neagra ii punea foarte bine in evidenta silueta brunetei, care este incredibil de slaba.

Lili Sandu

Nici macar Horia Brenciu nu si-a putut lua ochii de la colega sa, desi trebuia saa se concentreze pentru a prezenta emisiunea. Mai mult, cantaretul aproape ca l-a gonit pe Victor Slav de langa ea si l-a “trimis” intr-o alta zona a studioului.

Lili Sandu

Pe parcursul emisiunii, Horia nu a pierdut nicio ocazie de a o cuprinde pe Lili de dupa mijloc sau chiar de a o lua in brate.

Lili Sandu

CITESTE SI:

Primele declaratii ale lui Lili Sandu despre relatia cu Horia Tecau! Ce spune bruneta despre povestea de dragoste cu tenismenul!

Viata in State a schimbat-o radical. Vezi la ce a renuntat Lili Sandu si cum se descurca zilnic doar cu….

S-a zvonit ca se iubeste cu Horia Tecau

Surse din anturajul focoasei brunete au dat ca sigur faptul ca Lili ar avea o relatie amoroasa cu Horia Tecau. Ba, mai mult, aceleasi voci sustin ca actrita si tenismenul se iubesc de mai bine de o luna si ca sunt pe punctul de a se muta impreuna.

Lili Sandu

„Nu sunt implicata intr-o relatie serioasa, desi s-a spus acest lucru. Acum sunt concentrata pe cariera mea. Sunt implicata intr-un proiect nou si nu imi arde de nimic altceva. La un moment dat, voi avea cu siguranta si o relatie serioasa, stabila, insa, momentan, nu este nici cazul si nici momentul”, ne-a spus focoasa bruneta.

R.O.

Citește și...