Acasă » Cancan » “Mă amenință că mută dosarul la DNA!” Scandalul continuă! Menajera i-a furat 350.000 €, iar acum…

“Mă amenință că mută dosarul la DNA!” Scandalul continuă! Menajera i-a furat 350.000 €, iar acum…

De: Răzvan Scarlat 01/02/2023 | 23:40

Cristina Preda, o femeie înstărită din Capitală, susține că a fost jefuită de menajera ei în toamna anului trecut și că nu reușește să intre în posesia bijuteriilor, deși a indicat inclusiv locul în care s-ar afla acestea. Bunurile au o valoare totală de aproximativ 350.000 de euro. Dosarul este în curs de cercetare, însă, între timp, afacerista ar fi fost, din nou, șantajată și amenințată. Nu doar de Sorin Vlădan, proprietarul casei de amanet au ajuns bijuteriile, ci și de Sebastian Dobrescu, care are calitate de martor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarații direct de la sursă. Povestea este, de departe, fabuloasă!

Pe 15 ianuarie, Cristina Preda și-a strigat disperarea în CANCAN.RO, revoltată de faptul că nu-i sunt înapoiate bijuteriile care i-au fost furate din casă (DETALII AICI). Situația s-a complicat și mai mult în ultimele zile. În dosar, ca martor, a apărut Sebastian Dobrescu, un personaj cel puțin dubios, care nu este deloc străin de problemele cu legea.

Sebastian Dobrescu a încercat să-mi vândă brățara la mai multe persoane după ce a ajuns și în posesia lui adusă chiar de prietenul său, Sorin Vlădan, proprietarul casei de amanet unde au ajuns bijuteriile mele provenite din furt!”, ne-a declarat femeia păgubită.

„Brățara i-a fost adusă acasă”

Cristina Preda susține că brățara ART DECO, care în cadrul unei licitații poate ajunge, chiar și la 300.000 de euro, a ajuns inclusiv în casa lui Sebastian Dobrescu, care a încercat să o vândă, nedorind să plătească prețul solicitat de Sorin Vlădan.

Sunt, însă, puțin intrigrată de implicația domnului Sebastian Dobrescu, un domn care are mai multe dosare de urmărire penală. Este, totdată, cunoscut din dosarul lui Maximilian Bălășescu, cel cu Oana Zăvoranu, cu cazul vrăjitoarelor, se știe despre acest dosar. Acest domn are calitate de martor în dosarul meu. Mai mult de atât, la acest domn, brățara din 1930 cu smaralde de Columbia, a fost adusă de către Sorin Vlădan spre vânzare. I-a fost adusă acasă.

Acest domn a chemat mai multe persoane care au vizionat, inclusiv fizic și prin WhatsApp, brățara și poze cu brățara și cine mai știe… poate și restul bijuteriilor. El, la rândul lui, a încercat să o vândă. Inițial, din ce am înțeles, Sorin Vlădan, proprietarul casei de amanet unde mi-au fost duse bunurile furate, i-a adus-o pentru a fi cumpărată. Făcând o ofertă prea mare Sorin Vlădan către Sebastian Dobrescu, nu a vrut să o cumpere și a încercat să o vândă la rândul lui”, a declarat Cristina Preda pentru CANCAN.RO.

Cristina Preda, disperată să-și recupereze bijuteriile (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

(VEZI AICI: CUM A FOST JEFUITĂ MOȘTENITOAREA UNUI MILIONAR DIN TOP 300 DE BIJUTERII ÎN VALOARE DE PESTE 130.000 DE EURO)

Acuze de șantaj și amenințări cu DNA-ul

Între timp, Sebastian Dobrescu ar fi început să o amenințe pe Cristina Preda că va muta dosarul de la Poliție la DNA și că va fi acuzată SI de șantaj, în condițiile în care ea este parte vătămată.

Acest domn Sebastian Dobrescu mă amenință și-mi spune că va muta dosarul la DNA. Că Sorin Vlădan i-a cerut, de fapt, să mute dosarul la DNA. Păi cine ești tu, Sebastian Dobrescu, să muți dosarul la DNA? Într-o convorbire telefonică îmi și spune: ‘Facem pariu că dacă mă implic eu se mută dosarul la DNA?’ Păi ce calitate ai tu să te implici, în primul rând, la DNA, ce cunoștințe ai tu acolo? Afirmă că o să mă acuze pentru șantaj. Cui i-am făcut eu șantaj? Că eu sunt parte vătămată într-un dosar penal”, ne-a mai precizat Cristina Preda.

Legătură suspectă între Sorin Vlădan și Sebastian Dobrescu

Suspectă este, însă, legătura dintre Sorin Vlădan și Sebastian Dobrescu, în condițiile în care primul are calitate de inculpat, iar celălalt de martor, de asemenea ei fiind și prieteni! De altfel, Sebastrian Dobrescu ar fi fost cel care i-ar fi recomandat lui Sorin Vlădan proprietarul casei de amanet un reprezentant legal care l-a reprezentat la Poliție pe acesta! Lucru care o sperie teribil pe Cristina Preda.

Mai mult, Sorin Vlădan a apelat la Sebastian Dobrescu să-i recomande un avocat, lucru care s-a și întâmplat. Avocatul care îl reprezintă pe Sorin Vlădan, proprietarul casei de amanet, este avocatul recomandat de Sebastian Dobrescu, zis și Sebi Șchiopu’. Păi tu, având calitate de martor, este logic că în momentul în care Sorin Vlădan va obține dosarul de la organele de Poliție i-l va arăta lui Sebastian Dobrescu. Iar eu sunt un pic speriată acum”, a spus Cristina Preda pentru CANCAN.RO.

(NU RATA: MALVINA CSERVENSCHI A DAT „TUNUL” CU BUSINESSUL SĂU! FOSTA PREZENTATOARE TV A IEȘIT DIN CONUL DE UMBRĂ LA VOLANUL UNUI BOLID DE APROAPE 200.000 EURO!)

“Nu înțeleg implicarea lui în acest dosar”

Femeia păgubită nu înțelege, în continuare, motivul pentru care Sebastian Dobrescu se implică atât de mult în dosar, în condițiile în care brățara s-a aflat în locuința lui pentru a fi valorificată și ulterior încercând să o și vândă.

Domnul Sebastian Dobrescu spune că mută dosarul la DNA, acuză că arestează, vrea să aresteze opt magistrați de la Ilfov… El vrea să aresteze, așa se și exprimă, am înregistrări. Vreau și eu să știu care sunt cunoștințele lui pentru a mă apăra. Nu înțeleg implicarea acestui domn atât de mult în dosarul meu. Dacă ție ți s-a adus doar brățara spre vânzare, de ce te implici atât de mult în dosarul meu, de ce mă ameninți pe mine cu DNA-ul? Ce problemă ai tu cu mine? Sunt niște chestii pe care nu le înțeleg. Mi se pare un abuz aici, o amenințare”, a precizat femeia păgubită.

Când se termină acest dosar, voi face public toate numele. Când se fură o bijuterie de nișă, poate intra în posesia a doar câteva persoane. De asemenea, domnul Sebastian are cunoștință că bijuteriile mele au fost topite. De unde are el cunoștință? Bijuteriile mele există și sunt undeva”, ne-a mai declarat Cristina Preda.

“A vândut bijuteriile pe bonuri fiscale”

O altă problemă ar fi faptul că Sorin Vlădan ar fi vândut bijuteriile pe bonuri fiscale, pe care ar refuza să le pună la dispoziția organelor de Poliție.

Sorin Vlădan are bonuri fiscale în urma contractului de amanet încheiat cu menajera mea. El a vândut bijuteriile mele pe bonuri fiscale, dacă ați mai pomenit așa ceva. Cum vinzi tu bijuterii de o anumită valoare pe bonuri fiscale? Acele bonuri fiscale trebuie să existe, nu? Să le pună la dispoziția organelor de Poliție. De asemenea, încă o nelămurire pe care o am: de ce domnul Vlădan are, în continuare, ARE lapsusul ăsta, de ce nu spune cui le-a vândut?”, a mai spus femeia.

(CITEȘTE ȘI: AU CREZUT CĂ VOR SCĂPA BASMA CURATĂ, DUPĂ CE AU FURAT MAI MULTE BIJUTERII! LA PERCHEZIȚII, OBIECTELE DE VALOARE AU FOST GĂSIT ÎN SUTIENUL UNEI TINERE)

Cristina Preda, furată de bijuterii în valoare totală de 350.000 de euro (SURSA FOTO: CANCAN.RO)
Cristina Preda, furată de bijuterii în valoare totală de 350.000 de euro (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

“Mi s-a cerut suma de 15.000 de euro”

Ulterior, proprietarul casei de amanet ar fi șantajat-o pentru a primi cele trei pietre care au fost sustrase din brățara ART DECO. În plus, ultimul contract ar fi fost încheiat fictiv.

“Ultimul contract a fost încheiat fictiv. L-a încheiat fictiv cu menajera mea. De ce spun fictiv? A invitat-o la biroul din incinta amanetului și acolo i-a dat banii. Acolo i-a dat restul de bijuterii pe care le-a sustras de la mine. Cum pot să dovedesc eu acest lucru? Păi vă spun foarte simplu. Când am cerut în disperare să-mi recuperez bunurile, brățara care mi-a fost adusă și din care s-au sustras trei diamante pentru a fi șantajată și mi s-a cerut suma de 15.000 de euro că altfel nu mi se dau pietrele înapoi dacă nu dau banii. Am fost șantajată de Sorin Vlădan. Și acum el stă și se plimbă prin oraș”, ne-a mai spus Cristina Preda.

Brățara și setul pe care l-am purtat la înmormânarea tatălui meu… Acel set a fost adus în ultima tranșă în acest contract încheiat fictiv. Sunt foarte multe nelămuriri în acest dosar, este o situație încurcată. Eu nu am nimic personal cu domnul Dobrescu, dar se pare că el are ceva cu mine pentru că se implică foarte mult în acest dosar. Recomandă avocat lui Sorin Vlădan, a avut brățarea mea la domiciliul lui, a încercat să o vândă mai multor persoane. De ce se implică și mă amenință cu DNA-ul și cu faptul că are cunoștințe peste tot?”, a încheiat femeia păgubită.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Ce a pățit un polițist din Germania, după ce a numit „ȚIGANI” un grup de moldoveni
Ce a pățit un polițist din Germania, după ce a numit „ȚIGANI” un grup de...
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii...
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba...
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină...
Alpinistul român Gabriel Tabără a murit pe Everest
Alpinistul român Gabriel Tabără a murit pe Everest
Furtunile și vijeliile se extind în jumătate de țară, un nou cod galben emis de meteorologi. Avertizare de inundații în trei județe
Furtunile și vijeliile se extind în jumătate de țară, un nou cod galben emis de...
Trebuie să scoți mașina din viteză de câte ori oprești la semafor?
Trebuie să scoți mașina din viteză de câte ori oprești la semafor?
Ce s-a întâmplat cu fiica Oanei Roman în miez de noapte. Vedeta a mers de urgență la spital: „Isa acuza dureri...”
Ce s-a întâmplat cu fiica Oanei Roman în miez de noapte. Vedeta a mers de...
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”
Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire?...
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am...
Prima reacţie a părinţilor tânărului ucis de Vlad Pascu, după ce judecătoarea Ancuţa Popoviciu a fost înlocuită, iar procesul se va relua de la zero
Prima reacţie a părinţilor tânărului ucis de Vlad Pascu, după ce judecătoarea Ancuţa Popoviciu a...
BANCUL ZILEI. - I-am dat împrumut unui amic 200 de lei, dar văd că nici în ziua de azi nu-și mai aduce aminte...
BANCUL ZILEI. - I-am dat împrumut unui amic 200 de lei, dar văd că nici...
Ne ÎNCURCĂ sau ne AJUTĂ? Nouă funcție Android va conduce utilizatorii înapoi în aplicațiile instalate
Ne ÎNCURCĂ sau ne AJUTĂ? Nouă funcție Android va conduce utilizatorii înapoi în aplicațiile instalate
Operațiunea de MARE RISC din Primul Război Mondial!
Operațiunea de MARE RISC din Primul Război Mondial!
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază rară pe Instagram
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază...
Gigantul german care intră pe piața din România. A preluat o fabrică cu sute de angajați
Gigantul german care intră pe piața din România. A preluat o fabrică cu sute de...
Zodiile care termină luna mai în forță. Vești de senzație pentru Tauri și Fecioare
Zodiile care termină luna mai în forță. Vești de senzație pentru Tauri și Fecioare
S-a stins marele actor al României. Drum lin, maestre! Nu te vom uita niciodată
S-a stins marele actor al României. Drum lin, maestre! Nu te vom uita niciodată
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Iohannis, despre bătaia din Parlament: „Avem evenimente nedorite, din păcate, Made in Romania, este incalificabil
Iohannis, despre bătaia din Parlament: „Avem evenimente nedorite, din păcate, Made in Romania, este incalificabil"
Adio, telefoane mobile! Legea care intră în vigoare în România. Devine interzis
Adio, telefoane mobile! Legea care intră în vigoare în România. Devine interzis
Splendoarea de care puțini români știu. Locul care te transpune într-o altă lume
Splendoarea de care puțini români știu. Locul care te transpune într-o altă lume
Câte clase și ce STUDII are TJ Miles, de fapt. Adevărul despre „canadianul” de la Survivor All Stars
Câte clase și ce STUDII are TJ Miles, de fapt. Adevărul despre „canadianul” de la...
Florin Răducioiu a spus totul despre iubita cu 10 ani mai tânără. Data la care va avea loc nunta: Îi place ei această zi!
Florin Răducioiu a spus totul despre iubita cu 10 ani mai tânără. Data la care...
Imagini incendiare cu Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa în Dubai. Bruneta de 41 de ani nu mai iese din ținutele mulate
Imagini incendiare cu Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa în Dubai. Bruneta de 41...
Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme! Cântăreaţa, motivul din spatele acestei schimbări radicale:
Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme! Cântăreaţa, motivul din spatele acestei schimbări radicale: "Am...
Mădălin Ionescu, cu ochii în lacrimi. Este devastat după ce și-a pierdut o ființă dragă
Mădălin Ionescu, cu ochii în lacrimi. Este devastat după ce și-a pierdut o ființă dragă
Animalul care mănâncă șerpi veninoși și poate ucide chiar și un leu. Oamenii ar trebui să păstreze distanța față de el
Animalul care mănâncă șerpi veninoși și poate ucide chiar și un leu. Oamenii ar trebui...
Amestecul ușor de făcut care îți va lăsa oglinda din baie curată lună. E mai bun decât soluțiile scumpe de curățare
Amestecul ușor de făcut care îți va lăsa oglinda din baie curată lună. E mai...
×