Manchester City şi Arsenal, în careul de aşi ai Cupei Ligii Angliei!

Publicat: 20/12/2017 | 07:00

Manchester City s-a calificat în semifinalele ediţiei din acest an a Cupei Ligii Angliei după un meci de infarct pe terenul celor de la Leicester.

„Cetăţenii” au condus ostilităţile şi au avut avantaj pe tabela de marcaj din minutul 26  prin reuşita lui Silva însă au tremurat pentru calificarea ăn careul de aşi ai Cupei Ligii. 

În al şaptelea minut de prelungire a partidei, gazdele au reuşit să egaleze transformând prin Vardy un penalty acordat de arbitru Madley, ducând astfel meciul în prelungiri. Cum cele două reprize de prelungiri nu au adus nimic nou pe tabela de marcaj s-a trecut la loteria penalty-urilor unde câştig de cauză au avut elevii lui Pep Guardiola care s-au impus cu 4-3. Jucătorul gazdelor, Vardy, care marcase în timpul regulamentar, a ratat la penalty-uri, la fel ca şi coechipierul său Mahrez, City impunându-se cu 4-3.

Într-un alt sfert de finală, Arsenal a trecut pe „Emirates” de West Ham la limită scor 1-0, calificându-se de asemenea în careul de aşi ai Cupei Ligii Angliei. Unicul gol al partidei a fost marcat de Welbeck în minutul 42.

Astăzi vor avea loc ultimele două meciuri din cadrul sferturilor de finală a competiţiei. De la ora 21:45 Chelsea va primi pe teren propriu vizita celor de la Bournemouth în timp ce de la ora 22:00 Manchester United se va deplasa la Bristol urmând a lupta pentru calificarea în careul de aşi al ediţiei din acest an a Cupei Ligii din Anglia.

                               

Iată programul sferturilor de finală a Cupei Ligii

Arsenal– West Ham 1-0

Leicester- Manchester City 4-5 (d.pen.)

 

miercuri, 20 decembrie

 

Chelsea- Bournemouth, ora 21:45

Bristol- Manchester United, ora 22:00

 

Cristi P. 

Citește și...