Marcel Toader, la momentul adevărului. Când a avut parte de prima experiență sexuală. “Era cu 17 ani mai mare ca mine!”

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 14/06/2018 | 08:02

Marcel Toader are în plan să scrie o carte despre viața lui. Invitat la un post de televiziune, omul de afaceri a devzăluit când a avut parte de prima experiență sexuală. Totodată, fostul soț al Mariei Constantin a povestit cu lux de amănunte cum a întâlnit-o pe prima femeie din viața lui.

În septembrie 1982, aveam 18 ani, făceam 19 ani în ianuarie. Aveam o relaţie de prietenie cu o colegă de liceu. Îmi dădea întâlniri la care nu a venit niciodată. Tata mi-a spus: la ora 10 amândoi în casă, eu am un frate mai mare. Veneam de la antrenament, aveam un rucsac. O aşteptam pe această presupusă iubită a mea. Eram în parcul Tomis. Emoţii, vine nu vine? La un moment dat pe alee aud paşi de tocuri. Am întors capul şi am văzut o superbă femeie cu un păr foarte creţ, foarte înaltă. Văzând-o am întors privirea imediat să nu creadă că mă uit insistent. S-a aşezat lângă mine. M-au apucat emoţiile. Nu ştiam ce să fac. A pus mâna pe umărul meu şi spune: nici la tine nu a venit la întâlnire? Zic: nu! M-a invitat la o pizza. Pe un ton foarte autoritar. Nu era o locaţie pentru o doamnă ca ea. Când am intrat, toţi sportivii de acolo, colegii mei de la echipă, le-au căzut tacâmurile. Ne-am aşezat la masă şi a a cerut o pizza pentru mine şi o apă pentru ea. A plătit ea. M-a rugat să ne plimbăm în Mamaia. Eu, mândru nevoie mare.

Privea marea. Îmi făceam cruci cu limba măcar să o iau în braţe. Mi-a spus să o iau în braţe. S-a întors şi mi-a spus: acum tu vii cu mine. M-am dus la ea acasă. Când am intrat în apartament… canapele de piele, bucătărie americană. Nu ştiam despre ce e vorba. Noaptea respectivă nu am plecat acasă, am stat trei zile acolo. Am avut o relaţie cu ea 4 ani. A doua zi ne-am dus la frizer şi mi-a spus: de acum încolo te tunzi aşa. Ea avea 35 de ani, era cu 17 ani mai mare decât mine, am aflat apoi. Femeia aia a venit când mi-a fost cel mai greu şi cel mai bine. (…) Când m-am angajat la Dinamo. Eu nu ştiam cine e Netty. Am aflat când am ajuns la Dinamo cine e şi de atunci nu am mai văzut-o. Era un ofiţer de informaţii externe, nu avea pe nimeni, nu avea familie. N-am mai văzut-o de pe 5 ianuarie 1985„, a spus Marcel Toader.

Citește și...