Margherita de la Clejani, cadou neaşteptat de ziua lui Dinu Maxer: „I-am adus acest…”. Un secret intim a ieşit la iveală

Publicat: 23/11/2017 | 12:33

A fost petrecere mare în familia lui Dinu Maxer. Artistul a împlinit 44 de ani, iar de ziua lui de naştere a dat o petrecere cu mult fast, unde şi-a chemat prietenii şi rudele apropiate ca să-l sărbătorească. Margherita de la Clejani i-a făcut un cadou inedit pentru o asemenea ocazie, iar o prietenă l-a dat de gol pe cântăreţ.

Fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani i-a adus un cadou care te duce mai mult cu gândul la sărbătorile de iarnă decât la ziua de naştere a cuiva. Margherita de la Clejani şi-a justificat însă alegerea inedită.

„Lui Dinu Maxer îi doresc multă, multă sănătate. I-am adus acest buchet, pentru că la mine deja a început spiritul Crăciunului şi am vrut să îl aduc şi în familia lui.”, a spus Margherita de la Clejani în  cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

Cristina Cioran, o prietenă apropiată cuplului Deea – Dinu Maxer, i-a făcut o urare din care mulţi au înţeles că cei doi soţi lucrează la al doilea copil. Asta pentru că vedeta a făcut cu ochiul la finalul urării. Soţia artistului îşi doreşte mult o surioară pentru Andreas, fiul ei.

„Măi, Dinule, vă doresc să vă îndepliniţi visurile alea măreţe despre care am vorbit la film Cristina Cioran”, a mărturisit Cristina Cioran în cadrul unui interviu.

De la petrecerea organizată de ziua de naştere a artistului nu au lipsit nici socrii săi. Părinţii Deei Maxer s-au asortat şi au purtat culoarea roşu, care înseamnă iubire, pasiune, putere.

Citește și...