Maria Ciobanu a ramas fara aer! Ce boala a tinut ascunsa toata viata si ce tratament este obligata sa ia cand face crize!

Publicat: 16/08/2014 | 18:48

In ultimii ani, starea de sanatate a Mariei Ciobanu s-a inrautatit, suferind chiar si un accident vascular. Putini sunt, insa, cei care stiu ca interpreta sufera de o afectiune de mai bine de 30 de ani, iar viata ei depinde zilnic de un dispozitiv.

Cu o cariera de peste 40 de ani in spate, Maria Ciobanu a fost considerata mereu una dintre doamnele de aur ale muzicii romanesti. In ultimii doi ani, interpreta a fost o prezenta din ce in ce mai rar in viata publica, iar motivul pentru care a ales sa stea mai retrasa a fost faptul ca are probleme grave de sanatate. De altfel, mama lui Ionut Dolnescu a stat mai bine de un an in America, acolo unde a locuit impreuna cu fiica sa.

Asa arata acum Maria Ciobanu
Asa arata acum Maria Ciobanu

In tot acest timp, artista a vrut sa revina pe plaiuri mioritice, insa medicii i-au interzis, spunandu-i ca risca sa faca un infarct din cauza altitudinii. In cele din urma, Maria Ciobanu a reusit sa ajunga acasa, unde pregateste de zor concertul de retragere. Ajunsa la varsta de 77 de ani, cantareata vrea sa isi traiasca batranetea linistita, insa simte ca datoreaza publicului sau un concert de final de cariera.

 Dependenta de un dispozitiv de 30 de ani!

 

Maria Ciobanu

Chiar daca, in ultimii ani, problemele sale de sanatate s-au agravat, putini sunt cei care stiu ca Maria Ciobanu sufera de o afectiune de mai bine de 30 de ani:

Maria Ciobanu

Are astm bronsic in stadiu destul de sever. Este dependenta de aparatul cu aerosoli care se foloseste in astfel de cazuri. Uneori inhaleaza si in timpul concertului, pentru ca se sufoca si nu poate respira. Inclusiv noaptea in somn are nevoie de acest dizpozitiv. Din pacate, aceasta boala nu se vindeca niciodata. Se poate ameliora, cel mult insa, la Maria Ciobanu, a devenit din ce in ce mai grav. Ea sta tot timpul cu dispozitivul in mana„, a declarat un apropiat al acesteia, pentru CANCAN.ro.


CITESTE SI:

Ineviatabilul s-a intamplat! Ce se intampla in aceste momente cu averea colosala a Mariei Ciobanu si ce scrie acum in acte!

Are 77 de ani si si-a operat toata fata! Cum arata acum Maria Ciobanu dupa ce si-a ridicat pleoapele si si-a facut lifting!

 

S-a apucat de afaceri si in America!

 

Chipul artistei parea mai atins de trecerea anilor inainte de plecarea in America
Chipul artistei parea mai atins de trecerea anilor inainte de plecarea in America

Asemenea rivalei sale de o viata, Ionela Prodan, Maria Ciobanu s-a apucat si ea de afaceri in America, mai ales ca dispune de resursele financiare necesare. Astfel, ea a investit in doua vile cochete, pe care le-a trecut pe numele uneia dintre fiicele sale. Casele au fost inchiriate si incaseaza lunar o suma destul de consistenta.

 

Claudia Balan

Citește și...