Mariana Moculescu socheaza: „A pus-o pe Nidia sa lucreze intre prostituate si droguri…”

Publicat: 22/09/2015 | 00:21
Mariana Moculescu socheaza: „A pus-o pe Nidia sa lucreze intre prostituate si droguri…”

Fosta sotie a compozitorului, Horia Moculescu, Mariana vorbeste pentru CANCAN.ro despre relatia pe care o are cu fostul sot cat si cu fiica sa, Nidia. Bruneta il acuza pe acesta ca a reusit sa ii distruga viata propriei fete.

 

Mariana Moculescu, fosta sotie a lui Horia face declaratii incendiare la adresa acestuia. Bruneta sustine ca barbatul nu prea are grija de Nidia, fiica lor. „Tatal ei (n.r -Horia) este un nenorocit. A pus-o pe Nidia sa cante intr-un bar pe 400 de euro pe luna. A pus-o sa lucreze intre prostituate si droguri. Ea a lucrat sapte ani acolo. Nidia mi-a destainuit, anul acesta ca se lasa de meserie. S-a lasat pentru ca i-am spus eu”, a declarat Mariana Moculescu pentru CANCAN.ro.

 

Mariana si Nidia
Mariana si Nidia

 

„Moculescu mi-a distrus imaginea”

Pentru ca nu mai lucreaza, Mariana a declarat recent pentru CANCAN.ro ca o sustine financiar pe Nidia pentru a depasi mai usor problema, dar se pare ca acum evita sa raspunda la afirmatii facute in trecut: „Pe cine intereseaza lucrul asta? Are vreo importanta daca ii trimit! Mai bine va interesati ce face Nidia.

 

 

Horia si Mariana Moculescu
Horia si Mariana Moculescu

 

 

Ce face dobitocul ala care sta in casa mea”. In urma mariajului dintre cei doi au aparut si o serie de replici acide, atat din partea lui cat si a ei. „Moculescu mi-a distrus imaginea. Am fost intr-o cafenea, recent, in Italia si au vazut angajatii de acolo ce s-a scris in presa despre mine. Toti de acolo s-au speriat cand au vazut ce s-a scris.

 

 

Mariana este relaxata
Mariana este relaxata

 

CITESTE SI:

Mariana Moculescu a ajuns sa-si intretina fiica! Vezi ce suma ii trimite lunar ca sa traiasca!

Mariana Moculescu a recunoscut cu ce se ocupa: „Casting in jur de 500 de euro si muncesc cate doua ore jumatate…”

S-a gandit Moculescu sa dea verdictul ca nu sunt prostituata. Mi-a afectat foarte mult imaginea, in urma declaratiilor facute. In orice tara civilizata nu se face asta. Atunci s-a schimbat atmosfera din acel bar”, a mai spus Mariana pentru CANCAN.ro.

Oana Pascaru