Acasă » Știri » Știri interne » Mega-dezvaluiri despre femeia care e pe cale sa puna mana pe averea celui mai bogat roman! Dinu Patriciu are o relatie cu o chinezoaica! Ea ii conduce afacerile si din cauza ei s-a refugiat sotia magnatului in Sint Maarten!

Mega-dezvaluiri despre femeia care e pe cale sa puna mana pe averea celui mai bogat roman! Dinu Patriciu are o relatie cu o chinezoaica! Ea ii conduce afacerile si din cauza ei s-a refugiat sotia magnatului in Sint Maarten!

De: Cancan 25/10/2012 | 00:00
Mega-dezvaluiri despre femeia care e pe cale sa puna mana pe averea celui mai bogat roman! Dinu Patriciu are o relatie cu o chinezoaica! Ea ii conduce afacerile si din cauza ei s-a refugiat sotia magnatului in Sint Maarten!
Milano, ora 15:57, iesirea din Spitalul Ospendale Niguarda. In ciuda faptului ca atat Patriciu, cat si fiica lui, Ana par framantati, chinezoaica isi pastreaza zambetul

Cancan.ro vine astazi cu o serie de dezvaluiri menite sa completeze tabloul uimitor din viata celui mai bogat roman. Dinu Patriciu a fost fotografiat de paparazzi Cancan.ro cand a facut o vizita prelungita la un spital din Milano, pe 18 octombrie, iar starea lui generala parea departe de a fi una buna. Un amanunt a atras atentia tuturor: la consultul fulger din Italia, magnatul nu a fost insotit de sotia sa, ci de una dintre fiice si de o "misterioasa" femeie, care pare a a fi tot mai prezenta in viata afaceristului. Cancan.ro a aflat ca aceasta este tocmai persoana din cauza careia sotia lui Dinu Patricu s-a refugiat departe de tara, si care, incet, dar sigur, a preluat toate fraiele afacerilor si averii lui Patriciu.

Asadar femeia care a intrat recent in viata omului cu cea mai mare avere din Romania este chinezoaica nascuta in Trinidad Tobago, Melanie Anne Chen, in varsta de 43 de ani. L-a cunoscut pe afacerist la vremea cand era angajata a Morgan Stanley, companie care a asigurat consultanta vanzarii Rompretrol catre cazacii de la KazMunaiGaz. In scurt timp ea a devenit sefa suprema a afacerilor lui, controland absolut toate companiile importante si avand cunostinta de orice contract, afacere sau plata facute prin intermediul acestora.

Melanie Anne Chen este sefa DP Holding, companie care controleaza: Marexim (societatea care detine licenta de explorare a Sapropelului pe un perimetru de 9000 mp din Marea Neagra), Adevarul Holding, Liberty Bank din Georgia, Adevarul Imobiliare, Fondul imobiliar Deutschland, Rutley Investments, si compania Novero. Incredibil, dar adevarat, fratele lui Melanie, Peter Chen, conduce celelalte afaceri ale lui Dinu Patriciu, respectiv toate investitiile de capital! Melanie Anne Chen a fost casatorita pana in anul 2009 cu suedezul Peter Ahl, fondatorul si proprietarul Serenataflowers.com, unul dintre cele mai mari siteuri engleze de livrari flori la domiciliu. Cei doi au locuit impreuna la Londra, intr-o vila de la marginea orasului (cumparata in 2001 si evaluata, in acest moment, la aproximativ 2,5 milioane de lire sterline). Dupa divortul de Ahl, Melanie Chen a devenit proprietara impunatoarei constructii, dupa ce i-a platit cota lui.

Locuiesc impreuna in casa din Marea Britanie a Melaniei Chen Apropierea dintre cel mai bogat roman si femeia de afaceri de origine chineza a devenit vizibila in anul 2010. Acela a fost momentul in care Dinu Patriciu, care de cate ori calatorea in Marea Britanie locuia la hotel, si-a mutat resedinta in casa Melaniei Anne Chen. Propietatea se afla in afara Londrei, la 30 de minute de mers cu masina, in Danes Hills, Woking si poarta denumirea de „Trevando House”. Pe data de 17 octombrie, cu o zi inainte de vizita la spitalul din Milano, Dinu Patriciu si Melanie Chen au fost impreuna la Londra. Au petrecut cateva ore in cladirea din centrul capitalei, unde magnatului are un birou, apoi, desi au iesit pe rand, s-au urcat in aceeasi masina. Melanie a fost cea care a condus automobilul catre o scoala din apropiere. Magnatul si chinezoaica au fost fotografiati de paparazzi Cancan.ro in momentul in care au coborat si s-au despartit..strategic. Patriciu s-a indreptat catre o alta masina, cu sofer, care il astepta, in vreme ce Melanie a intrat in scoala pentru a o vedea pe fiica ei in varsta de 7 ani. Destinatia lor a fost, pana la urma, comuna. Patriciu a ajuns la vila de la marginea Londrei, urmat la aproximativ o ora de Melanie. Mangantul roman si partenera sa chinezoaica au innoptat, deci, impreuna.

Chinezoaica l-a insotit la spitalul de la Milano

De la Trevando House au plecat magnatul roman si partenera sa, cu o cursa aeriana privata, si catre spitalul Ospendale Niguarda din Milano, unde s-au intalnit cu Ana, fiica magnatului. La iesirea din spital paparazzii CANCAN.ro au realizat, pe 18 octombrie, noua serie de fotografii cu ei impreuna. In dupa amiaza aceleiasi zile, Dinu Patriciu insotit de Melanie, dar si de fiica sa, Ana, a revenit in tara. De la aeroport a fost dus la proprietatea sa de la Snagov, unde a innoptat cu Melanie Chan. Ziua urmatoare, 19 octombrie, vineri, Dinu Patricu si Melanie Chen au fost de nedespartit: au plecat impreuna de acasa, au fost impreuna la birou si tot impreuna s-au intors, seara, la resedinta de la Snagov a sotilor Dana si Dinu Patriciu. Abia sambata dupa amiaza, la ora 17.05, Melanie Anne Chen a parasit Romania, cu destinatia Londra, cu o cursa British Airways.Surse foarte apropiate familiei Patriciu sustin ca prezenta insistenta in viata magnatului a Annei Melanie Chen a determinat-o pe sotia acestuia, Dana Rodica Patriciu sa se retraga. Din informatiile noastre, ea se afla acum in Saint Marteen, unde duce o viata modesta. Se pare ca Melanie s-a ingrijit ca sotia magnatului sa nu primeasca niciun ban si, spun sursele noastre, a dispus inclusiv suspendarea cardului de benzina de la Rompetrol pe care Dana Patriciu il detinea de peste un an.

Departe de a cataloga in vreun fel acest istoric al vietii recente a lui Dinu Patriciu, exista insa o concluzie care pare sa se desprinda: in acest moment, persoana care are drepturi depline asupra averii lui Dinu Patriciu, este Melanie Anne Chen. Tot ea este cea care- date fiind fotografiile recente – pare sa vegheze si asupra starii lui de sanatate fiind, asadar, o prezenta deja permanenta si indispensabila in viata lui Dinu Patriciu.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...