(VIDEO) Microbuz răsturnat în Dolj, la Pielești. Sunt 15 victime. S-a activat Planul Roşu

Publicat: 14/08/2019 | 13:36

Un grav accident rutier s-a produs, miercuri, la Pieleşti, în județul Dolj. Un microbuz care se deplasa pe DN 65, dinspre Balș către Craiova, s-a răsturnat pe partea carosabilă, în una dintre curbele din zona respectivă. Mai multor persoane li se acordă îngrijiri medicale. Este posibil ca două persoane să fi decedat. (VEZI ȘI: ȘOFERUL CARE A PROVOCAT ACCIDENTUL TERIFIANT DIN TULCEA, MĂRTURISIRI HALUCINANTE)

UPDATE: Decesul a două persoane, confirmat

În urma accidentului petrecut la Pielești a fost confirmat decesul a două persoane, de sex feminin, de 27, respectiv 52 de ani, potrivit autorităților.

Știrea inițială

Pompierii doljeni intervin în acest moment la un accident grav, produs la intrarea în comuna doljeană Pieleşti. Se pare că este vorba de 15 victime, după ce un microbuz de transport persoane s-a răsturnat pe şosea. „Accident rutier, 15 victime conștiente, în comuna Pieleşti. Intervin Serviciul de Ambulanţă şi Detaşamentele 1 şi 2 Pompieri Craiova. A fost activat Planul Roșu de Intervenţie”, au transmis pompierii doljeni.

Microbuzul s-a răsturnat la Pielești, în Dolj

Circulația este îngreunată în zonă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN65 Slatina – Craiova, pe raza localităţii Pieleşti, judeţul Dolj, a avut loc un accident rutier: pe fondul vitezei excesive, un microbuz a pierdut – într-o curbă periculoasă – controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe carosabil. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ.

Ce presupune Planul Roșu de Interventie

Planul Roșu de Intervenție presupune suplimentarea resurselor medicale la locul accidentului. Se intervine cu două autospeciale de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Dolj. (CITEȘTE AICI: ACCIDENT GRAV PE VALEA OLTULUI! 21 DE PERSOANE AU PRIMIT ÎNGRIJIRI MEDICALE)

Citește și...