Mihai Bendeac a încercat să profite de actrița Geanina Olaru, aflată sub hipnoză. Ce a urmat când cei doi au decis să se sărute

Publicat: 22/10/2019 | 12:01

Aflat în platoul de la “iUmor”, Mihai Bendeac a încercat să profite de actrița Geanina Olaru, care se afla sub hipnoză. Colegii juratului au fost surprinși de mărturisirile actorului, dar mai ales de gestul făcut de acesta. La un moment dat, cei doi au decis să se sărute, chiar dacă mai multe camere de filmat erau pe ei. Ceea ce a urmat a devenit viral.

Citește și:Incredibil! Ce salariu câștigă Mihai Bendeac la Antena 1 și unde se duc toți banii lui, în fiecare lună

Mihai Bendeac a încercat să profite de actrița Geanina Olaru, aflată sub hipnoză

Mihai Bendeac a avut parte de o surpriză fenomenală în timpul filmărilor pentru emisiunea “iUmor”. Pe scena show-ului de la Antena 1 și-a făcut apariția actrița Geanina Olaru, care l-a ajutat pe Andrei Voicu să-și facă numărul de hipnoză. Inițial, juratul de la “iUmor” nu știa nimic despre revenirea acestuia și a mărturisit la scurt timp după ce superba vedetă a pășit pe scena emisiunii că se gândise cu câteva clipe înainte la clipul băieților de la Holograf în care Geani apare în rol principal.

Când află că, de fapt, în spatele numărului Geaninei Olaru se află Andrei Voicu, Mihai Bendeac a recunoscut public că o place pe actrița Geanina Olaru.

“Băi, trebuie să vă spun o chestie foarte dubioasă. O urmăresc de foarte mult timp pe Instagram și e un fel de crush (n.r.: dragoste aprinsă, pasiune sentimentală), am un crush pentru ea”, le-a dezvăluit Mihai Bendeac colegilor săi de la “iUmor”.

“Nu era Mira?”, a reacționat imediat Delia. Excentrica artistă și-a spus părerea și în cadrul unui interviu realizat în timpul pauzelor de la filmările pentru “iUmor”: “Eu nu mai înțeleg o chestie: că azi-dimineață era Mira, acum, seara e Geani. Nu poți să te sucești atât de repede, mă, pe pasiuni! Că era… ardea pe Mira!”.

Citește și: Mihai Bendeac, îndrăgostit de cântăreața Mira. Frumoasa artistă i-a făcut o declarație de iubire în public

Aflată sub hipnoză, Geani Olaru, așa cum mai este cunoscută, a avut misiunea de a-i fi asistentă lui Mihai Bendeac.

“Poți spune ce simți în momentul ăsta vizavi de mine?”, a întrebat curios actorul.

“Toată atenția mea este doar asupra ta în momentul ăsta. În rest nu aud și parcă nu văd nimic”, i-a răspuns Geanina Olaru.

“Îți place Mihai Bendeac?”, a intervenit Andrei Voicu, iar răspunsul frumoasei vedete a venit imediat: “Da”.

Neîncrezător și extrem de surprins, Mihai Bendeac a luat-o de mână pe Geanina Olaru și au părăsit platoul emisiunii, retregându-se pe o canapea de pe un hol. Aici, vedeta a fost întrebată de juratul de la “iUmor” dacă știe că se află sub hipnoză, iar focoasa brunetă a răspuns: “Sunt pe jumătate conștientă, dar nu am control”.

“Simți că în momentul ăsta îți place foarte mult de mine?”, a continuat juratul de la “iUmor”.

“Da”, a răspuns actrița Geani Olaru. Andrei Voicu a plusat și i-a comandat vedetei: “În momentul ăsta chiar te iubește”.

“Simt multe, nu știu. Chiar simt foarte multe”, i-a mai mărturisit Geanina Olaru lui Mihai Bendeac.

“Ai vrea să ne sărutăm?”, a întrebat Mihai Bendeac.

“Da. Do it (n.r.: Fă-o)!”, i-a răspuns Geani Olaru în timp ce îț ținea de mână.

Când cei doi mai aveau puțin și se sărutau pe buze, Andrei Voicu i-a oprit. “Nu te pot lăsa să o săruți, e într-o stare hipnotică”, a intervenit acesta. Mihai Bendeac a înjurat… și, desigur, a fost cenzurat de colegii săi de la montaj. Tot Andrei Voicu a fost cel care i-a oprit și când au vrut să se sărute a doua oară.

Mihai Bendeac nu a crezut că Geanina Olaru se afla sub hipnoză

“Dar de ce sunt atât de tâmpit?!”, a fost reacția lui Mihai Bendeac după ce a fost oprit a doua oară din actiunea sa de Andrei Voicu.

“Te-a hopnotizat puțin”, i-a spus Andrei Voicu actorului.

După tentativa de a o săruta pe Geanina Olaru, Mihai Bendeac și vedeta au revenit în platoul emisiunii “iUmor”, iar juratul l-a întrebat pe Andrei Voicu: “Ce e moral și ce nu?”.

Concurentul celebru de la “iUmor” i-a spus clar: “Nu atingem, nu sărutăm, nu iubim”.

“Nu vreau să par Toma necredinciosul… ce m-ar putea convinge pe mine că ea este într-o stare de hipnoză?”, a afirmat Mihai Bendeac. După această mărturisire a actorului, Andrei Voicu “a transformat-o” pe Geanina Olaru în asistenta lui Cheloo și i-a spus în timp ce se afla sub hipnoză să-l dea afară pe Mihai Bendeac. Imediat ce a auzit comenzile, frumoasa vedetă s-a conformat. Ulterior, ea a redevenit asistenta lui Mihai Bendeac, iar toate aceste imagini și reacții le puteți vedea atât în imaginile din galeria foto a articolului, cât și în clipul de mai sus.