Acasă » Cancan » Mihai Costea nu se joacă. A dat-o în judecată pe mama copilului. Iată dovada!

Mihai Costea nu se joacă. A dat-o în judecată pe mama copilului. Iată dovada!

De: Constantin Neacșu 06/08/2022 | 15:50
Războiul dintre Adelina Nica și Mihai Costea se mută în justiție

Războiul dintre Adelina Nica și Mihai Costea a trecut la alt nivel. După ce fostul fotomodel l-a atacat în presă pe fotbalist, iar acesta i-a răspuns prompt, disputa are toate șansele să se tranșeze în justiție!

După o relație cu năbădăi, Adelina Nica și Mihai Costea s-au despărțit la scurt timp după botezul copilului lor. Adelina a fost prima care a ridicat ”sabia” și a ieșit în presă cu o serie de dezvăluiri șoc despre Nilă.

”Că se plânge el că nu își poate vedea copilul e treaba lui, pe mine nu mă interesează, nu dau nici doi bani pe lacrimile lui. El nu își vede copilul pentru că acest copil crește, iar creșterea este costisitoare, iar el nu se implică deloc în asta. Cine are copil poate să înțeleagă situația, cine nu…” a explicat bruneta pentru Fanatik, după care s-a lansat într-un atac furibund la adresa fostului iubit.

”El nu are pentru el bani, cum să poată să întrețină și copilul? A încercat să vină să îl vadă, dar i-am cerut să vină și el cu ceva pentru copil. Ca să nu mai zic să vină cu ce are să îmi dea înapoi… Are datorii financiare, morale și în toate felurile. Nu o să îl dau în judecată pentru pensie alimentară, oricum nu aș avea ce să iau de la el, nu are nici unde să stea. Nu vreau nici să mă plimb prin tribunale, mai ales că Dumnezeu îmi dă de muncă, iar copilului meu, din eforturile mele, nu îi lipsește nimic. Copilul are 10 luni, iar lipsa lui de implicare morală și financiară l-a făcut pe Costea să nu îl vadă. Nimic altceva. Când un copil e mic, sunt cheltuieli uriașe, iar el nu înțelege asta. Dar nu îl doare gura să se plângă că nu își vede copilul… Dar să pună mâna să muncească și el pentru copil nu poate…” au fost declarațiile dure ale Adelinei pentru aceeași sursă.

Pacea n-a durat decât câteva ore!

La câteva zile distanță, mama micuțului Zian a bătut ușor în retragere. A rămas oarecum pe poziții, dar a admis că, a luat-o gura pe dinainte în aparițiile publice pe acest caz. Adelina chiar anunța o împăcare între cei doi, spre binele copilului, evident.

„Nu există nimic. Nu există niciun conflict. Noi, dacă am avut niște certuri sau nu i-a convenit lui Mihai, a fost că nu putea să accepte că s-a terminat. A acceptat, uite, chiar astăzi am vorbit la telefon. I-am zis: «Înțelege dacă vrei să fie bine pentru copilul nostru, noi nu mai avem nicio treabă, hai să fim prieteni pentru Zian», a zis «Da, mă ai dreptate…», a spus că o să încerce lunar să mă ajute măcar cu bani de bonă și na… ce mai trebuie. Stai să vedem (n.r. – dacă relația intră pe făgașul normal) doar ce am vorbit la telefon acum două ore, stai un pic, vedem de acum încolo. El momentan nu are contract, înțeleg și asta că nu are de unde, dar îți dai seama, ca mamă singură… eu cum sunt foarte vulcanică și așa… m-a luat gura pe dinainte. Acum chiar îmi pare rău că am făcut ce am făcut la televizor, dar asta e. E tatăl copilului și n-avem ce face. Eu nu regret nimic, dar la modul, mă refer că îl las în pace că nu are și nu știe și are și problemele pe care le are, îți dai seama, am mai venit și eu cu chestia asta…”, a declarat Adelina Nica în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Pacea clamată de fostul fotomodel a durat câteva ore. Contactat de CANCAN, Mihai Costea a avut și el o replică dură, care practic a reaprins războiul.

„Părerile astea de rău pe mine nu mă impresionează! Atâta timp cât a încercat să-mi facă rău și să spună lucruri neadevărate, eu nu o pot ierta. Sper să o ierte Zian când va crește și va ști tot! A considerat că, orice ar zice și ar face, eu nu o să ies pentru că știa că nu-mi place să apar cu astfel de subiecte și nu voi merge să-mi caut dreptatea în instanță”, a declarat Mihai Costea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„A acceptat să-l văd doar pentru o sumă mare de bani”

”Am lăsat de la mine aproape până la umilire doar ca să-mi văd copilul! După două luni în care nu l-am văzut deloc, nici măcar în poze… a acceptat să-l văd doar pentru o sumă mare de bani pe care i-am dat-o și la insistențele nașului nostru Alex (n.r. – Alex Bodi).

E dureros să plătești să-ți vezi propriul tău copil și să nu te bucuri și să-l vezi mereu… pentru că eu am pierdut niște etape din viața lui Zian, dar o să se facă dreptate și, indiferent care ar fi fost problemele dintre noi, nu avea niciun drept să nu mă lase să fiu lângă copil.

Pe mine și pe familia mea, pentru că Zian are și familia din partea mea și a folosit copilul ca drept șantaj și o mamă nu trebuie să facă asta niciodată!”, a continuat Mihai Costea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Adelina Nica, contrazisă de Mihai Costea în ceea ce privește pacea dintre ei/ (Sursa: Facebook)

„Am contribuit financiar pentru copilul meu tot timpul

„Cea mai mare greșeală din viața ei, asta e! Și nu-mi doresc să o coste scump pe viitor pentru ce a făcut!

Am contribuit financiar pentru copilul meu tot timpul, chiar dacă nu am avut contract și nu activez la nicio echipă de un an. Am dovedit lucrul ăsta și ce a încercat ea să par eu, nu i-a ieșit (n.r. – un tată ireponsabil și căruia nu-i pasă de copil)”, a mai spus Mihai Costea.

A dat-o în judecată!

Fostul fotbalist al Stelei nu s-a oprit aici. Invitat în cadrul podcastului TACLALE, difuzat pe CANCAN.RO și pe pagina de youtube CANCAN, Costea a dezvăluit că a apelat la justiție pentru a-și face dreptate în relația cu fosta iubită, care nu-l lasă să-și vadă copilul.

Mihai Costea a decis să-și câștige dreptatea îm justiție

”Am deschis un proces și instanța va decide cât mai curând soluția. Am făcut două solicitări, una la urgență, pentru că nu pot să-mi văd copilul meu. Este un caz închis, vreau doar să-mi văd copilul și să-i ofer orice. Poate o să-i placă fotbalul și mă va întrece. N-am întâlnit acest lucru, să nu poți să-ți vezi copilul”, a spus Nilă la TACLALE.

De altfel, pe portalul Justitie.RO este deja publicată informația legată de acțiunea în justiție inițiată de Mihai Costea.

Dovada că Mihai Costea a chemat-o în instanță pe fosta iubită
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Constantin Neacșu este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 29 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. A bifat transferul la CANCAN.RO în aprilie citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea