Miley Cyrus, GOALA pe internet! Cantareata si-a oripilat fanii cu imaginea asta! “Ai un corp de baietel de 12 ani, ce sa…”

Publicat: 14/01/2015 | 09:24
Miley Cyrus, GOALA pe internet! Cantareata si-a oripilat fanii cu imaginea asta! “Ai un corp de baietel de 12 ani, ce sa…”

S-a transformat din idolul copiilor intr-o bomba sexy, iar acum a ajuns sa isi arate fara rusine trupul gol in public. Miley Cyrus si-a oripilat fanii cu ultima imagine cu ea dezbracata, la dus.

Pe numele ei real Destiny Hope Cyrus, Miley s-a reprofilat in cativa ani de zile dintr-o actrita in filmele pentru copii intr-una pentru peliculele destinate adultilor. Fara pic de jena, cantareata isi arata trupul in diferite ipostaze, fara sa poate haine sau sa se acopere cumva.

Miley Cyrus

In ultima imagine cu ea goala, Miley apare la dus, cu spuma pe ea, insa i se pot vedea cu usurinta zonele intime.

Miley Cyrus

“You have a body of a 12 year old boy! What is there to see!/Ai un corp de baietel de 12 ani! Ce sa vezi acolo!”, i-a scris cineva cantaretei.

miley cyrus

Sunt si fani care ii iau apararea lui Miley. “Over half of you are judging her, most don’t have the confidence she does to post a pic like this, so stop hating./ Mai mult de jumatate dintre voi o judecati, dar multi nu aveti increderea in sine pe care o are ea sa postati o astfel de poza. Asa ca incetati sa o mai criticati!”, a scris un fan.

miley cyrus

Are 22 de ani si o avere uriasa

Miley Cyrus, pe numele ei real Destiny Hope Cyrus, a reusit sa stranga pana acum din muzica, dar si din filmele in care a jucat, in jur de 160 de milioane de dolari.

Rolul care a facut-o cunoscuta a fost cel din Hanna Montana. Coloana sonora din acest film a ajuns numarul 1 in Billboard 200, in anul 2006. Cea mai mare performanta din cariera ei este o nominalizare la Globul de Aur, in 2009, pentru vocea lui Penny din animatia Bolt.

R.O.