Milionarul Silviu Prigoană şi-a însurat fiul, iar CANCAN.ro are imagini în exclusivitate. Ce s-a întâmplat la nunta la care ELENA UDREA a fost naşă

Publicat: 22/10/2016 | 16:10

Mare sărbătoare, sâmbătă, în familia lui Silviu Prigoană. Milionarul a fost pentru prima dată socru mare, întrucât fiul său Honorius a spus ”DA!” iubitei sale Corina Bode şi în faţa altarului. Celor doi le-au fost alături,  în faţa preotului, părinţii, dar şi Elena Udrea, care a  fost  naşă, alături de verişorul ei.

UPDATE 21:50 În urmă cu puţin timp fericiţii miri au invitat pe toată lumea la dans, deschizând mega petrecerea cu Valsul Miresei.

Soţii Prigoană au dat startul la dans
Soţii Prigoană au dat startul la dans

 

UPDATE 18:00 Slujba de cununie a fost oficiată de un sobor de preoţi la Biserica Sf. Parascheva şi s-a încheiat în urmă cu câteva minute. La ieşire, mirii au avut parte de un moment artistic cu porumbei. Silviu Prigoană a organizat nunta în detaliu, petrecerea va avea loc într-un cadru de lux, la Stejarii Country Club, unde sunt aşteptaţi în jur de 400 de invitaţi. Pentru securitate maximă, oaspeţii pot pătrunde dincolo de barieră doar pe baza invitaţiei. Printre aceştia, Traian Băsescu, fostul ministrul al sănătăţii Nicolae Banicioiu,antrenorul echipei Steaua Laurenţiu Reghcampf şi actorul Mugur Mihaiescu.

”Buchetul” miresei a dominat masa mirilor
”Buchetul” miresei a dominat masa mirilor

 

O familie fericită, în frunte cu socrul mare, Silviu Prigoană!
O familie fericită, în frunte cu socrul mare, Silviu Prigoană!

La cununie a ”dominat” mulţimea, datorită înălţimii sale, respectiv iubitul Elenei Udrea!

Iubitul Elenei Udrea a însoţit-o pe blondă
Iubitul Elenei Udrea a însoţit-o pe blondă

A locuit mulţi ani în Chicago, dar de dragul lui Honorius a ales să se mute în România. Nora lui Prigoană a ales să petreacă noaptea de dinaintea nunţii în stil american, la Marriott, unul dintre cele mai luxoase hoteluri.

Elena Udrea a ajuns la hotel să o ia de mireasa lui Honorius pentru a o însoţi la biserica unde are loc ceremonia religioasă.
Elena Udrea a ajuns la hotel să o ia de mireasa lui Honorius pentru a o însoţi la biserica unde are loc ceremonia religioasă.

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă arată primele imagini cu naşa Udrea, care, în urmă cu puţin timp a ajuns la hotelul unde este cazată mireasa lui Honorius, ca să o însoţească la biserica unde va avea loc slujba religioasă.

Honorius a ţinut foarte mult ca Elena Udrea să le devină lui şi miresei sale părinte spiritual, şi chiar dacă a întâmpinat câteva probleme, deoarece blonda nu este căsătorită şi, conform dogmelor bisericeşti, nu poate cununa, preotul a acceptat în cele din urmă ca Udrea să fie naşă cu acte în regulă, însă naşul nu este iubitul ei, ci un văr.

S-au căsătorit civil în America

Honorius şi Corina şi-au oficializat relaţia la sfârşitul lunii august, unde au fost prezenti toti membrii familiei Prigoană, din România, în frunte cu mezinii Maximus si Eduard. Pentru cei mici, nunta fratelui mai mare a avut dublă însemnătate, acesta fiind primul eveniment de gen la care au avut onoarea onoarea să participe şi, în plus, prima ocazie de a vizita SUA.

Citește și...