Monaco se califică în finala Cupei Ligii Franţei unde va lupta pentrutorfeu cu PSG!

Publicat: 01/02/2018 | 07:00
Monaco se califică în finala Cupei Ligii Franţei unde va lupta pentrutorfeu cu PSG!

AS Monaco s-a calificat în finala ediţiei din acest an a Cupei Ligii Franţei după ce a dispus în penultimul act al competiţiei pe teren propriu cu 2-0 (2-0) de Montpellier. Radamel Falcao a făcut diferenţa pentru campioana en-titre din Hexagon în această semifinală cu Montpellier, semnând ambele goluri ale partidei în minutele 15 şi 29. 

În tururile precedente, campioana en-titre a eliminat în optimi Caen, scor 2-0, iar în sferturi a trecut de Nice în deplasare cu scorul de 2-1.

Adversara celor de la AS Monaco în ultimul act al Cupei Ligii Franţei va fi PSG. Parizienii au tranşat în favoarea lor prima semifinală a competiţiei pe careau susţinut-o pe terenul formaţiei Rennes cu scorul de 3-2.

Parizienii au început tare meciul din semifinale şi după câteva oportunităţi ratate, au deschis scorul în minutul 24 prin Meunier, golul acestuia stabilind şi rezultatul primei părţi a întâlnirii. După nouă minute de la reluarea jocului de pe „Roazhon Park”, Marquinhos a punctat pentru 2-0. Patru minute mai târziu, Lo Celso a înscris pentru 3-0 şi se părea că conturile sunt încheiate definitiv. În minutul 63 Mbappe a văzut direct cartonaşul roşu, iar gazdele nu au ezitat să proifite de avantajul jucătorului în plus pe teren. Cu cinci minute înaintea expirării timpului regulamentar de joc, Sakho a redus din handicap marcând pentru 3-1. În al doilea minut de prelungire, Prcic a înscris pentru 3-2. Avea să fie însă prea târziu pentru ca Rennes să mai aibă forţa de a puncta o dată şi de a duce meciul în prelungiri, partida încheindu-se cu scorul de 3-2.

                     

Cristi P.