Monica Tatoiu, declarație surprinzătoare: “Îmi cumpăr o mitralieră!” Când a luat această decizie

Publicat: 06/06/2018 | 21:53

Monica Tatoiu este o binecunoscută femeie de afaceri. Pusă mereu pe glume, aceasta a dezvăluit ce și-a pus în gând, în timp ce se afla la un botez. Vedeta a dezvăluit că intenționează să-și cumpere o mitralieră.

„Trupa pe care mi-a recomandat-o Mara Bănică. Ea e nebună cum eram eu în tinereţe. Am dansat cu Tatoiu. Îmi propun să îmi cumpăr o mitralieră când mă duc în puşcărie. Am eu pe cineva în Constanţa”, a spus Monica Tatoiu la un post de televiziune.

Altfel, Monica Tatoiu a reușit să găsească dieta minune care a ajutat-o să dea jos rapid kilogramele nedorite pe care le avea.

“Ma urc pe cantar in fiecare dimineata. Prima oara m-am urcat la 53 de ani… Mi s-a dat reteta balerinei in 2010, inainte de a merge la New York. Niciodata, nimeni nu pleaca in America si vine cu doua kilograme mai putin. Nu poti manca cat te obliga reteta. Tot ma intreaba lumea cum e reteta asta. Nu se tine decat maximum la doua luni”, a declarat Monica Tatoiu.

Dimineata, trebuie sa te scoli la ora 8:00. Cand eu am inceput cura asta imi dadusem demisia. Un ou fiert tare, asta trebuie mancat la ora 8:00. Poti sa bei si cafea, fara zahar. Patru zile se tine cura asta. La ora 10:00, un ceai laxativ, dar nu orice ceai. E romanesc, costa cinci lei, il gasiti la orice farmacie. La ora 12:00 un pumn de stafide. In timpul acesta, beti apa, un litru jumate-doi. Avem branza apoi, recomand sa nu fie facuta din lapte praf. 100 de grame de branza de vaci.

La ora 16:00 doua mere ionatan. Apoi, la ora 18:00, mancati carne de pui, la gratar, fara piele, cu salata verde, ulei de masline si lamaie. Inainte de culcare, un ceai laxativ”, a explicat ea. “In primele doua zile te doare capul, pentru ca elimini foarte mult. Se tine patru zile. Slabesti patru kilograme garantat, indiferent de varsta…”, a mai spus Monica Tatoiu.

Citește și...