Motivul real pentru care Robin Williams s-a sinucis! Adevarul a iesit la iveala: „Vorbea doar despre…”

Publicat: 13/08/2014 | 10:47

Actorul Robin Williams, găsit spânzurat în casa sa din California, se lupta cu depresia şi cu grijile financiare.

Robin Williams a fost găsit spânzurat cu o curea şi cu tăieturi superficiale pe încheietura mâinii stângi după ce le-a spus prietenilor că avea „probleme serioase cu banii” şi a încercat să se trateze de depresie în săptămânile dinainte de moarte.

Actorul în vârstă de 63 de ani, despre care se spunea la un moment dat că ar avea o avere de circa 127 de milioane de dolari, se plângea că a pierdut o mare parte din bani pe pensiile alimentare date celor două foste soţii, şi a încercat să îşi vândă ferma de 600 de acri din California, pentru a face rost de bani.

Ultimul său acces de depresie, pe care cele câteva săptămâni într-o clinică de reabilitare nu au reuşit să-l îndepărteze, ar fi fost declanşat în parte de anularea ultimului său show televizat The Crazy Ones in May”, după doar o serie.

Robin Williams

„Vorbea doar despre probleme serioase cu banii… Se ştia că Robin era generos cu prietenii şi cu familia când era în culmea succesului şi că ar fi ajutat pe oricine ar fi avut nevoie”, a povestit un prieten de familie, citat de site-ul american Radar Online.

În ultimii doi ani însă, actorul încercat să îşi vândă ranch-ul său din Napa Valley, în apropiere de San Francisco, explicând că nu şi-l mai poate permite, însă în pofida faptului că a scăzut preţul de la circa 36 de milioane de dolari la aproximativ 30 de milioane, nu au existat cumpărători. Actorul a recurs chiar la vânzarea unei părţi a colecţiei sale de 50 de biciclete pentru a face rost de bani.

În luna septembrie a anului trecut, Williams, care s-a mutat într-un bungalou relativ modest în Tiburon, lângă San Francisco, moştenit de la mama sa în 2001, a vorbit despre faptul că trebuie să renunţe la stilul de viaţă anterior şi să accepte roluri pentru „a plăti facturile” după divorţurile de Valerie Velardi în 1988 şi de Marsha Garces în 2008, care l-au costat, potrivit relatărilor, aproximativ 34 de milioane de dolari.

Citește și...