Motivul SINUCIDERII! Nimeni nu se astepta ca vedeta din „Burlacul” sa isi ia viata din aceasta cauza

Publicat: 16/08/2013 | 21:07
Motivul SINUCIDERII! Nimeni nu se astepta ca vedeta din „Burlacul” sa isi ia viata din aceasta cauza

La o zi dupa tragica moarte a Giei Allemand, vedeta din editia americana a emisiunii "Burlacul", radaronline.com a aflat in exclusivitate ca bruneta de 29 de ani s-a sinucis pentru ca iubitul ei nu a cerut-o de nevasta.

Miercuri, Gia Allemand a fost decuplata de la aparatele care o tineau in viata. Aceasta a suferit serioase leziuni cerebrale si mai multe organe i-au cedat, dupa ce a incercat sa-si ia viata.

Se pare ca Gia s-a certat cu iubitul ei, starul NBA Ryan Anderson, chiar in timpul escapadei de la sfarsitul lunii iulie, din Las Vegas.

Gia Allemand

„Gia si Ryan formau un cuplu fericit. Nu este corect sa le caracterizam relatia ca nefericita, insa in saptamanile de dinaintea sinuciderii s-au certat rau. Pentru ca relatia lor era atat de solida, Gia era trista pentru ca Ryan nu o ceruse inca de nevasta si a spus prietenilor ca este suparata din cauza aceasta. Nimeni nu banuia ca Gia isi va lua viata. Chiar daca Gia era atat de suparata pe Ryan, prietenilor nu le-a venit sa creada ca s-a sinucis din aceast motiv”, a spus o sursa pentru radaronline.com.

R.N.

banner

Citește și...