Acasă » Exclusiv » Nicole Cherry spune totul despre operațiile estetice: „Mama Natură n-a fost generoasă cu mine!”

Nicole Cherry spune totul despre operațiile estetice: „Mama Natură n-a fost generoasă cu mine!”

De: Ramona Danciulescu 19/10/2021 | 14:00

Nicole Cherry mai are foarte puțin până va deveni mamă pentru prima dată și are multe emoții. CANCAN.RO a stat de vorbă cu artista și a aflat lucruri inedite despre dezamăgirile sale în amor, despre relația cu familia, dar și despre operațiile ei estetice. Deși micuța Anastasia nu a venit încă pe lume, Nicole se gândește și la al doilea copil și chiar mărturisește că va fi o mamă relaxată! 

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Nicole Cherry și-a deschis sufletul. Artista ne-a povestit că a suferit și ea în amor, ca toată lumea, dar niciodată nu a ajuns la concluzia că nu va mai iubi. Acum, alături de Florin, este cea mai fericită!

„De suferit din dragoste, cred că toată lumea a suferit. Dacă este prea ușor și nu te implici, înseamnă că de fapt aceea nu e dragoste. Întotdeauna vor exista și momente grele, nu există relație perfectă, dar nu am crezut niciodată că nu voi mai iubi. Am prea multă dragoste de dăruit ca să fie cazul”, a spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry, o graviduță sexy / Sursă foto: Instagram

(NU RATA: DETALIUL MAI PUȚIN ȘTIUT DIN VIAȚA ARTISTEI NICOLE CHERRY! A PICAT LA PRESELECȚII, LA ”ROMÂNII AU TALENT”)

„Mi-am pus silicoane la 19 ani, cu acordul părinților”

Dacă unele femei din showbiz ascund faptul că au apelat la estetician, nu este cazul lui Nicole Cherry. Artista ne-a spus, deschis, că are zile în care vede că are mai multe defecte. Mai mult, „Cireșica” ne-a povestit că a mers la estetician pentru a-și pune silicoane, nefiind mulțumită de faptul că Mama Natură nu a fost atât de darnică în ceea ce o privește.

„Nimeni nu este perfect. Am zile în care îmi găsesc mai multe defecte decât în altele. Da, normal. Fiecare este liber să facă ce consideră că îl ajută să fie fericit și mulțumit cu propria persoană, nu văd nimic rău în asta. Nu sunt genul de persoană să mintă, mi-am pus silicoane la 19 ani, cu acordul părinților. Mama Natură n-a fost generoasă cu mine și am luat în considerare mereu această opțiune până când chiar am avut curajul și vârsta necesară să trec prin această procedură.

Nu am niciun regret. Cred că totul în viață se întâmplă cu un motiv și chiar dacă acel motiv nu este clar pe moment, se dezvăluie în timp. Nu aș fi fost persoana care sunt și nu m-aș afla în acest punct în care mă aflu acum dacă aș schimba ceva din trecutul meu”, a mai completat Nicole Cherry.

„Nu am reușit să trec de preselecții la «Românii au talent»”

Deși este o artistă puternică, Nicole Cherry a trăit o adevărată dezamăgire atunci când Andrei nu i s-a făcut „pielea de găină” și nu a reușit să treacă de preselecțiile emisiunii „Românii au talent”.

„Ceea e a avut un impact foarte puternic a fost faptul că nu am reușit să trec de preselecții la «Românii au Talent». Îmi doream să-mi spună Andra că i s-a făcut pielea de găină (n.r. râde). Așa că da, am fost foarte dezamăgită, mai ales pe moment, dar acest refuz, ca să-i zic așa, doar m-a ambiționat să lucrez și mai tare pentru că am știut întotdeauna că asta îmi doresc în viață. Am avut și noroc să am alături de mine persoane care au crezut și care m-au sprijinit necondiționat, asta mi-a dat și mai multă putere, și în final, tot răul a fost spre bine.

Peste 20 de ani mă văd la fel de energică, făcând ceea ce-mi place cel mai mult să fac din punct de vedere profesional, adică muzică, pe care eu oricum nu o consider un «job» ca să zic așa. Este pasiunea mea cea mai mare și nu aș putea vreodată să mă opresc din cântat. Iar, pe plan personal, o să fiu în continuare o mamă cool (n.r. râde), a mai completat Nicole Cherry.

„Vreau să fiu cea mai bună prietenă a ei”

„Cireșica” speră că va fi o mamă relaxată și, mai presus de toate, vrea să-i fie fiicei sale cea mai bună prietenă.

„Eu spun că voi fi o mamă mai relaxată, desi știu că situația se schimbă rapid când te vezi în brațe cu copilul tău, se activează instictul de «mama bear» haha. Îmi doresc să îmi petrec cât mai mult timp posibil cu bebelina mea, să fiu martoră la toate momentele importante din viața ei și să mă implic în creșterea și educația ei. Dar nu o să fiu overprotective (să exagereze cu protecția. n.r.), o să urmez modelul părinților mei, care nu mi-au ascuns niciodată nimic și m-au lăsat să iau parte la discuții și decizii. Îmi doresc și pentru fetița mea să aibă libertatea de a alege. Vreau să fiu si cea mai bună prietenă a ei, nu numai mama ei. Abia aștept”, a mai spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry abia așteaptă să își țină fetița în brațe / Sursă foto: Instagram

(CITEȘTE ȘI: NICOLE CHERRY FACE DECLARAȚII DESPRE NUNTĂ ȘI VENIREA PE LUME A FETIȚEI: „M-AM VISAT MAI MULT MAMĂ DECÂT MIREASĂ!”)

Ce relație are Nicole Cherry cu familia

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Nicole Cherry a vorbit și despre relația pe care o are cu familia ei. Artista ne-a mărturisit că părinții nu au lăsat-o să-și facă de cap și au susținut-o în tot ceea ce a făcut. De asemenea, „Cireșica” ne-a spus că nu exclude posibilitatea de a avea încă un copil, sau mai mulți, dar nu grăbește lucrurile.

„Am o relație foarte frumoasă, întotdeauna am avut. Cum am spus și înainte, noi discutam și hotăram totul împreună, ca o adevărată familie. Nu mi-a fost niciodată frică să aplez la ei sau să le spun când mai făceam câte o boacănă. Au fost întotdeauna alături de mine și m-au sprijinit în orice, nu doar în cariera mea muzicală. Normal că nu m-au lăsat să-mi fac de cap, dar mi-au explicat întotdeauna de ce unele lucruri pe care voiam să le fac nu erau OK și care ar fi fost consecințele.

Am crescut cu o soră, deci știu ce frumoasă și importantă este legătura între frați. Deci, să vedem câți copii ne dă Doamne-Doamne. Momentan ne focusăm pe baby Anastasia și luăm totul pas cu pas, nu ne grăbim”, a conchis Nicole Cherry, pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva toate problemele
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei doi, după diagnosticul de cancer. Un expert regal face dezvăluiri: ”Nu va fi ușoară”
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află „EPICENTRUL” Apocalipsei
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află...
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok....
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă de soțul ei: „În viață nu e totul roz”
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...