Incredibil ce au găsit medicii în corpul lui Mihai Constantinescu

Publicat: 18/06/2019 | 18:18

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Incredibil ce au găsit medicii în corpul artistului.

Jurnaliştii de la România TV afirmă că au intrat în posesia unor informaţii incredibile, pe care le-au aflat de la unele surse medicale. Potrivit sursei citate, starea lui Mihai Constantinescu se agravează de la o zi la alta, el fiind ţinut în viaţă de aparate. Mai mult decât atât, artistul ar avea metastaze în tot corpul, iar acest lucru îngreunează mult recuperarea. (CITEȘTE ȘI: STAREA DE SĂNĂTATE A LUI MIHAI CONSTANTINESCU S-A ÎNRĂUTĂȚIT! MEDICII AU CHEMAT-O PE SOȚIE DE URGENȚĂ LA SPITAL…)

Soția lui Mihai Constantinescu, un nou strigăt de ajutor

Soția lui Mihai Constantinescu a acceptat să ofere un interviu, iar afirmațiile sale i-au emoționat pe mulți. Simona Secrier i-a îndemnat pe români să meargă în centrele de donare aflate pe teritoriul țării noastre și să doneze sânge. De sânge are nevoie și cunoscutul compozitor și artist, dar și de multe rugăciuni, a subliniat partenera lui de viață.

“Ar fi bine să venim mai des să donăm sânge pentru cei care au nevoie, nu neapărat pentru Mihai. Mi se pare un lucru frumos că s-au mobilizat artiștii pentru a dona sânge. Să vină toți să doneze sânge, nu neapărat pentru Mihai, mulți bolnavi au nevoie. Nu a fost deconectat de la aparate cinci zile. Veștile pot fi și mai bune dacă ne rugăm în continuare și suntem alături de el”, a declarat soția îndrăgitului cântăreț, relatează România TV. (VEZI ȘI: IMAGINI RĂVĂȘITOARE. SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU A AȘTEPTAT ÎN LACRIMI, PE TREPTELE SPITALULUI, O VESTE DIN SALA DE OPERAȚII)

Astăzi, până în ora prânzului, peste 100 de persoane, printre care se află mulți tineri, dar și artistul Petre Geambaşu, au mers la spital ca să doneze sânge pentru Mihai Constantinescu. “Noi am venit, dar suntem depășiți de vârstă. Ne-am întâlnit cu Simona, ne-am luat în brațe. Acum 10 zile au vrut să-l deconecteze și bravo ei că a refuzat, că lucrurile se mai pot schimba”, a mărturisit a declarat Petre Geambașu, conform digi24.ro.