Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu s-a înrăutățit! Medicii au chemat-o pe soție de urgență la spital…

Publicat: 17/06/2019 | 07:20

A trecut deja o lună de când Mihai Constantinescu este în spital, iar medicii nu sunt, din păcate, optimiști în privința evoluției stării de sănătate a artistului! Soția cântărețului, Simona Secrier, a fost chemată de urgență la spital, pentru a fi alături de el. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are informații de ultimă oră.  (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

În toată această perioadă extrem de grea pentru Mihai Constantinescu, toată lumea trage speranțe că se va întâmpla o minune, întocmai cum s-a întâmplat cu bunul lui prieten și coleg de scenă, Gabriel Cotabiță. Cel care în 2015 a intrat în comă, timp de trei săptămâni, în urma unui stop cardiorespirator, dar și-a revenit efectiv printr-un miracol! (Cel mai bine platit job din București)

Tot stop cardiorespirator a suferit și Mihai Constantinescu, iar, până mai ieri, s-a crezut că există o ameliorare a stării artistului. Astfel că medicii ar fi considerat că poate fi lăsat să respire fără aparate. Nu a durat mult, iar starea cântărețului s-a agravat iar, doctorii fiind nevoiți să-l intubeze din nou.

Apelul de urgență

Surse apropiate familiei au relatat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că medicii nu ar mai spera acum într-o minune. Ba chiar ar fi chemat-o la spital, de urgență, pe soția artistului, Simona Secrier, pentru a-i fi alături în aceste momente. (VEZI AICI: UNA DINTRE ULTIMELE PERSOANE CARE L-AU VIZITAT LA SPITAL PE MIHAI CONSTANTINESCU: ”NU L-AM MAI RECUNOSCUT: O MÂNĂ DE OASE ȘI PIELE!”)

Niciunul dintre apropiații cântărețului nu a renunțat la rugăciune și refuză să creadă că Mihai Constantinescu nu poate câștiga această luptă grea.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Cine este Simona Secrier, partenera de viață a lui Mihai Constantinescu

Simona Secrier și Mihai Constantinescu sunt împreună de peste două decenii. La rândul ei, femeia este tot cântăreață. A făcut parte din trupa Etno şi a scos două albume de muzică etno-dance. După ce a părăsit formația, a urmat o carieră solo. Atunci l-a cunoscut pe Mihai Constantinescu. Cu ajutorul lui, Simona Secrier a scos și un album. Între ei este o diferenţă de vârstă de 24 de ani. (CITEȘTE ȘI: CE BOALĂ SECRETĂ ARE MIHAI CONSTANTINESCU. ARTISTUL SUFERĂ ÎN TĂCERE DE PESTE UN DECENIU)

Simona Secrier este soția lui Mihai Constantinescu
Doi soți fericiți: Simona Secrier și Mihai Constantinescu

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...