Noi plangeri impotriva lui Liviu Guta. S-a ales cu dosar penal: „A sarit sa ma…”

Publicat: 30/06/2014 | 18:25
Noi plangeri impotriva lui Liviu Guta. S-a ales cu dosar penal: „A sarit sa ma…”

Liviu Guta pare ca nu mai scapa de probleme. Dupa ce Simona Trasca a facut plangere impotriva manelistului, au aparut noi acuzatii impotriva artistului.

Inainte ca Liviu Guta sa o atace pe Simona Trasca si-a varsat nervii pe receptionera pensiunii din Sighisoara. „A sarit sa ma pupe pe gura. Am vorbit politicos. M-a injurat. A vorbit foarte urat cu mine pentru ca nu am vrut sa sa-i dau numarul camerei domnisoarei Trasca”, a povestit receptionera Anca la Antena 1.

Liviu guta

Liviu guta

Liviu Guta continua sa aiba probleme. Dupa ce a agresat-o pe Simona Trasca, receptionera pensiunii vine cu noi acuzatii. „M-a intrebat si de Maria, fata care era cu Simona Trasca. Mi-a injurat familia. A vorbit foarte urat. Era foarte baut. A si vrut sa dea in mine. Eu mi-am facut meseria. L-am refuzat politicos. Mi-a spus ca sunt tupeista si smechera. A spus ca va sparge toate usile pana va da de Simona Trasca”, a declarat receptionera.

Citeste si

CULISELE „TENTATIVEI DE VIOL”: Simona Trasca lovita ca ultima carpa de Liviu Guta? „S-au imbatat cu totii, ca prostii”

Scandalul ia amploare! Dupa ce l-a acuzat pe Liviu Guta de tentativa de viol, Simona Trasca arunca BOMBA: „A tras cocaina pe nas”

Se considera nevinovat

Liviu Guta sustine ca nu a avut nimic de-a face cu Simona Trasca si ca singura lui vina din noaptea presupusului viol, este ca a consumat bauturi alcoolice peste masura.

L.L